20 november 2010

Är det bara hos oss..

..som allting alltid blir på hälft? Tycker det känns som evigheter sen vi satte igång med utvidgningen och isoleringen av vinden.. Så här såg det ut för två veckor sen. Så här ser det ut idag.. Nästan allt är klart, men en liten bit gipsskiva saknas från väggen mot Max rum.. Och den saknas för att gipsskivorna tog slut och vi har inte hunnit/orkat/haft möjlighet att skaffa en ny.. Behövs ju en släpkärra till att få hem såna skrymliga saker och det har vi inte. Så vi måste hyra eller låna en. Men före jul kanske.. Och dit är det ju bara fem veckor..

IMG_9740

Men utöver det så är det riktigt trevligt! Jag hade ju planer på soffor och grejer, men eftersom det nu skulle isoleras så förskräckligt så blev det inte riktigt utrymme för det.. En madrass kan man väl nog få in här om någon behöver extra sovplats..

Möblerna och sakerna har inte ännu hittat sin plats riktigt. Och belysningen ska vi inte prata om.. Men det kommer. Vi hinner. Och vart har vi bråttom?

Efter en ganska tung arbetsvecka ser jag fram emot en lugn helg med passligt mycket program. Vi ska in till Åbo och ha en träff med “kreativa gruppen”. Idag är det meningen att vi ska fixa till en gammal mössa. Sen ska jag försöka fånga en ekologisk julskinka och ikväll kanske t.o.m. packa lite julklappar..

Ha en skön helg!

Kram, Lotta

11 kommentarer:

Louise sa...

Oj oj Lotta...du borde komma på "studiebesök" till oss...det går låååångsamt, låååångsamt - men det går framåt. Två veckor är kort tid i långa loppet :) Skön fortsättning på helgen!

Mamma Mimmi sa...

Hej Lotta! Tusen tack för infon om namnlapparna - jag ska beställa så fort jag har min logga framme. Dina lappar är så fina, så jag har gott hopp om att det ska bli riktigt bra. Hur gick det med den ekologiska julskinkan? Jag börjar bli lite stressad eftersom det iaf här är väldigt mycket prat om att det kommer att bli svårt att få tag på. Samtidigt är det ljuvligt att fler och fler får upp ögonen för "hållbar" mathållning. Hoppas din helg är fin! Kram Mimmi

Ullis/Leva på landet sa...

Är likadant här att vissa saker tar så otroligt lång tid innan de blir klara. Så skönt att ha en del klart till jul, så långt har jag inte alls tänkt. Lyssnar också på julmusik, Enya.
Ha en fortsatt skön helg!
Kram Ullis

Katta sa...

Känner till det symptomet att man börjar något sen blir det sista inte klart på evigheter av någon anledning. Hoppas du har en bra och mysig helg, kram Katta

Mitt liv - Mina drömmar sa...

full rulle är det nästan jämt...och visst är det typiskt att saker tar slut när man är mitt uppe i nånting...

Ser fint ut iallafall:)

Kramkram
Annica

Silla sa...

Vilken mysig blogg jag hittat...När jag googla på änglavingar...Sätter denna i favoriter;-)

Anna-P sa...

Hej. Skönt att se att andra har det likadant. Vi har varit i detta renoveringsträsk sen i juni och är inte på låga vägar klara. I hallen är det råa plank på väggarna och sladdar som hänger. Inget farligt iallafall men det ser ju inte kul ut. I badrummet fattas det ännu några små saker..men jag säger som du..vart har vi bråttom. Man har ju så mycket annat som också ska hinnas med. Glad skulle jag dock bli om vi hann klart till jul. Kikade in på din shop. Du har himla fina kläder där, och en snygg design på shoppen. Vilken mall är det du använt för den, är det minima?
Ha det fint. Kram

Gardenhouse sa...

Kreativagruppen, så kul ni verkar ha det.
Så fint ni håller på att göra, och så stor Max blivit, det var ju ett tag sedan sist. Nu ska det väl inte behöva gå så långt mellan gångerna.
Ha det bäst.
Sussi

Lotta sa...

Vet du...det viktigaste är att det går lite framåt.... bättre det, för då har man tid att fundera klart...på nästa steg!
Ha det så bra

Sara Mårtensson sa...

Tack! :-)

Det blir nog klart tids nog ;-) Jag skulle vara så glad om vi hade något att renovera. Om någon kunde sälja sitt hus!!
Här finns det knappt några till salu. Så njuuuut av varje minut i ditt fina hus :-D
Ha en fin kväll Lotta!
Kram Sara

StrandviksVillan sa...

Oroa dig inte - samma sak hemma hos oss!!
Vi har fortfarande inte bastun inredd fast vi bott här i över fyra år... Den fungerar numera som torkrum åt tvätten :/
Jag säger ofta: varför ser det jämt ut hos oss som att vi håller på att flytta in eller ut ur huset?? Alltid nån möbel på vift, lådor, kassar med skrot. De två senaste dagarna har jag möblerat om och storstädat i alla tre barnrummen. Vilket betyder att allrummet (mitt rum) är ett stort kaos nu... suck. Men OOOJ så fint barnen har det nu! :)

Må så gott!
kram, A-C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...