16 februari 2011

Gammal och ny reklam

Fick en kopia på denna härliga reklam från en gammal Hemmets veckotidning av min bästa vän! Visst är den härlig! (Bilden borde gå att förstora) Ramen har jag just nu framför datorn och den pryder också personal-wc:n på jobbet. Tänk om man skulle tänka så här i dagens läge!


Som vanligt har jag hunnit flytta på möblerna innan jag hinner visa bilderna jag tagit.. Sekretären står på ett annat ställe nu..

IMG_0447

Just nu har jag rätt mycket i görningen.. Håller på och funderar kring inspiration M, och har lite vilda planer.. Får se hur det går.. Åtminstone kommer inspiration M att börja säljas i en näthandel inom kort. Spännande! Berättar lite mera om en tid.. Inspiration M har också bytt från grupp till sida på facebook, så gå gärna in och gilla den! Det blir utlottning vid 100 medlemmar. Senast jag kolla var det 50, så lite till ännu..

image

Imorgon kommer Peter hem igen! De går nog så fort de här veckorna.. Själv är jag nu i vecka 22 och 129 dagar kvar till beräknat födelsedatum! Bebisen sparkar och har sig och magen växer! Mår riktigt bra just nu, speciellt då jag fått sova om natten. Nästa tisdag är det dags att gå till rådgivningen igen, och då ska vi gå igenom papper som ska till fpa.

Ha en skön fortsättning på veckan nu!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Kamomilla sa...

Härligt nostalgiskt!

Vit Poesi sa...

Den är ju så cool!
Kram på dig
Malin

Anna-P sa...

Kul att kika in här igen.
Läser att ni ska till Rom. En underbar stad med otroligt mycket att se. Har varit där. Räkna med att fota mycket =) Ett måste är vatikankyrkan, klättra upp i kupolen! Och alla museér, kyrkor, konsthallar och små cafeér. Längtar tillbaka!

Galleri MochB sa...

Har också pysslat med att rama in gammal reklam tidigare. Den är ju bara så charmig :O)
Sköt om dej! Nu skall jag gilla din sida :O)

Sara Mårtensson sa...

Ja så där borde det ju vara.. inte tvärtom :-) Benget.. hihi

Ska genast gilla dig på facebook :-)

Ha en fin kväll!

Kram Sara

Gardenhouse sa...

Nostalgi vacker tavla du fått av din vän!
Så mysigt med en liten bror i magen, och att allt är bra med det lilla knytet!
Sköt om er,
kram Sussi

Louise sa...

Härlig gammal reklam! låter spännande med ditt inspiraton M-projekt!

Frida sa...

Hej Lotta! Vad roligt att du fortfarande bloggar! Minns du mig? Frida som hade bloggen vita spetsar och Volanger. Nu har jag börjat blogga igen och startat en ny blogg som heter myshabby-room.blogspot.com
Hoppas allt är bra med dig!
Kram Frida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...