10 mars 2011

Ny lägenhet och vår i luften

Nej, vi ska inte flytta! Men mamma och pappa har sålt huset och köpt en lägenhet! Där var vi förra helgen och hjälpte med att lägga nytt golv. Vi kom ungefär halvvägs. Några timmar på jouren blev det för Peter (och mig) då han tappade sticksågen på lilltån.. Till all tur var den inte på och det blev bara ett ytligt sår, men det såg ganska eländigt ut..

IMG_0595

Lägenheten kommer att få mörka laminatgolv i alla rum, och det blir riktigt snyggt! Och solen var på vår sida! Blir en verkligt ljus och trevlig lägenhet!

IMG_0566

Peter och pappa in action.

IMG_0570

Max pysslade på med ditt och datt.  

IMG_0578

Och höll för öronen då det sågades.

IMG_0588

Renoveringsfötter..

IMG_0574

Min stora pojke! Sötnos!

Imorse åkte Peter på jobb igen. Veckorna går.. Själv är jag i vecka 25 nu. 24+4. Och idag såg jag de första sparkarna! Magen riktigt hoppade på morgonkaffet! Inte så långt kvar mera, men alldeles tillräckligt.

Veckoslut igen imorgon! Inga speciella planer. Ska väl fortsätta rensa i skåpen (har börjat “boa” kanske?) och sy lite. (Eller mycket..) Kanske vi tar en loppistur jag och Max för att fylla tomrummen?

Och visst är det härligt med lite värme! Och fast det är halt och blött så betyder det ju ändå att våren är på väg! Och nästa vecka åker vi till Rom! Där lovar de kring 15 grader om en vecka. Skönt!

Ha en skönt slut på veckan!

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Sanna sa...

Länge sedan jag lämnat en kommentar här. Så fin bild på Max! Oj vad roligt och spännande med litet syskon! Vet ni redan om det är en flicka eller en pojke?
Ha det så bra!
Kram,S

Sanna sa...

Hej igen! :) Vaxduken har jag köpt billigt från Etola.

Kamomilla sa...

Oj så han är söt, er max! :) Roligt med sparkar, det är kul i det där skedet men blir ju nog lite jobbigare sen när det blir trångt i magen... :)

Louise sa...

Söt liten kille! och bilden på renoveringsfötterna var rolig!

cinah sa...

Hejhej!Härligt att invänta våren i en ny lght =)
Åh,va roligt & mysigt me första sparkarna =) Kulkul!
Hoppas att allt är bra med dig & resten av familjen,& att du inte glömmer bort att man ska lyssna på kroppen & VILA mycket när man är gravid oxå ;-) Så se till & få in vila emellan allt stök & syande =)
Varma kramar till er alla <3

Mycket annat & lite betong sa...

Otur med sågen på tån! Men snyggt blir det!

Söta små renoveringsfötter!

Trevlig kväll!
Agneta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...