27 maj 2011

Lite nytt till köket

För en par veckor sen hittade jag denna fina blå/turkosa sil på en loppis. Blev så förtjust i färgen!

IMG_1620

Och den matchar ju precis med den gamla fina mandelkvarnen!

IMG_1621

Och på en så exotisk inredningsaffär som Prisma hittade jag denna grytlapp och grythandske. På sommaren vill jag ha in lite blått i köket och dessutom var de vi haft ganska så slibbiga.. Nog för att de här också hunnit bli lite smutsiga redan..

IMG_1622

Idag då vi var och handlade, snubblade jag över det här tallriksunderlägget. Max börjar vara lite intresserad av bokstäver, så nu kan han “öva sig” medan han äter..

IMG_1614

Och idag hade tapeterna till barnrummet kommit, så vi åkte och hämtade dom! Kanske vi får upp dom på söndag? Imorgon ska jag ju på loppisrunda, så det lär inte bli imorgon..

IMG_1617

Vi åkte också via en butik som säljer en massa barngrejer för att titta på en ny bilstol till Max. Den han har nu känns inte så säker och börjar dessutom bli för liten. Nu blev det en som han kommer att kunna ha länge!

Nu har vi ett stort flak på gården, som vi redan idag efter maten började fylla med skräp. Och oj så det finns av den varan.. Vi tömde en stor del av skjulet. Imorgon ska Peter och Max fortsätta medan jag är på loppisrunda. Känner riktigt hur energin kommer krypande då vi nu får bort typ allt. Jätteskönt

Ha en skön fredagskväll! Vi ska ta det lugnt och se på någon film efter att Max har somnat.

Kram, Lotta

Och ännu är det nästan en vecka kvar att delta i tävlingen! Och titta gärna in på inspiration M:s facebook sida. Där finns ännu en del kläder, mössor och napphållare till rabatterade priser. Fina presenter!

7 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Så fina saker du hittat! Och den mandelkvarnen är ju supersöt!

Hoppas du gör en massa fynd på loppisrundan.

Kram Lina

Livet på Sjögård sa...

Jättefin sil du hittat, i precis rätt färg :)
Vi har mest rensat och rensat sedan förra sommaren, känns det som. hade 2 flakabilsflak full med skräp till skrotsamlaren förra helgen.... mera finns det...
skoj att du tittat in, jag har varit helt super dålig på att uppdatera. de att min man kommer o går lite oregelbundet o ja då blir ensam med barnen tar ibland musten ur mej så orken finns int alltid... men nu har jag bestämt mej för att vara ledig hela sommaren så kanske jag hittar en lucka här och där att uppdatera :)

Livet på Sjögård sa...

ps. det där med mårbackan i förra inlägget så hade jag lika själv förut, jag tyckte också det var mommo-blommor (och luktade illa) för på blomhandeln där jag jobbade (år 2006) hade dom bara röda till salu. en dag frågade jag att finns det faktiskt inga vita? han beställde en par lådor och dom sålde slut och de fick förfrågan på flere... jag fick igång en snöbollseffekt :)

Livet på Vestergård sa...

Så fint med turkost.Passar speciellt bra till sommaren tycker jag.
En hel del som ska hända hos er över helgen ;)
Ha det bra! Kram Kicki

Lilith sa...

Jättefin sil du hittat, och i en perfekt sommarfärg! Harmas ännu över det fina Kockum-durkslaget jag var tvungen att lämna kvar på loppis i Sverige förra sommaren...
Lycka till på loppisrundan, hoppas det blir många fina fynd! Trevlig helg! :)
Kram

Katta sa...

Vilken söt liten bebis i förra inlägget och så fint namn! Max ser verkligen förtjust ut och kläderna Minea bär är så fina. Ser så fin bild från din glasveranda i vänstra spalten, så snyggt golv!! Ha en fin helg, kram Katta

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej ! Tittar in ! Önskar bara dej en skön lördagkväll ! Batteriet i datorn är just slut ... och då är det slut..Här ue lyser solen nu men i morse regnade det. Skulle få bli varmare !
Ha det bra!
Kraam
Sanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...