28 maj 2011

Loppisrunda

Idag var jag och några andra Marthor på en loppisrunda i trakten. En riktigt trevlig dag var det och tiden gick fort! Flera timmar senare kom jag hem med följande grejer:

  • Två mattor. Åtminstone den ena kommer att komma i barnrummet.
  • En hatthylla i ek. Inte alls i min smak.. Men den hade en skärmatta+linjal i samma paket. Egentligen var det bara linjalen jag ville ha, men priset för hela paketet var nog mindre än vad en sån kostar som ny.. Får väl ge den vidare bara..
  • En grå tröja till mig. Som t.o.m. går på nu. En mammatröja alltså.
  • En skjorta till Max som jag ska sy om lite.
  • En speldosa. Lite onödigt köp kanske, men hade typ en sån som liten som gått sönder. Är som en liten tv som spelar en melodi då man vrider upp den och så rullar en bild på.. Väldigt plastig men mycket nostalgisk!
  • Ett lekstrykjärn till Max. Skulle kanske inte annars ha köpt det, men han frågade senast jag strök varför inte han har ett strykjärn.. Så när jag nu hittade ett.. Och det såg så där gammaldags ut också..
  • En Havregryn och en kanelburk. Gustavsberg.

Ca 25€ gav jag för allt det här, så inte så farligt.

IMG_1635

Vet inte ännu om de ska vara prydnad eller om jag ska använda dom.. De har ju inga lock. Men kanelburken kan väl få komma fram med julgröten iallafall!

IMG_1637

Den ena mattan är ca 60 x 250 cm och den andra ca 140 x 250 cm. Ursprungligen från H&M home. Lite skrynkliga men helt som nya! Den stora kommer som sagt att få plats i barnrummet som ju kommer att gå ganska mycket i blått. Ränderna är alltså mörkblåa fast de ser nästan svarta ut. Den andra kanske hamnar i utrymmet utanför barnrummet och vårt rum. 

Här hemma håller skräpflaket på att fyllas och det är så skönt att få bort allt skräp! Mycket som ska städas ännu, men det hinner vi med sen.

Efter en tupplur på soffan orkade jag spackla gamla skruvhål i barnrummet, så nu är det bara att slipa lite och sen måla och tapetsera imorgon! Eller bara och bara.. Blir så roligt att fixa det sista där sen!

Ha en skön lördagskväll! Snart vankas det mat här!

Kram, Lotta

7 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Trevligt med fina fynd! Du visar väl upp barnrummet sen. Det är jag litet nyfiken på :-)

Ha en skön lördagskväll!

Mycket annat & lite betong sa...

Det var mycket fint du hittade!
Mattorna tycker jag om!

Trevlig kväll!
Agneta

Lyckoslanten sa...

Nu har jag vandrat runt här en stund och det är alltid roligt att "lära känna" en ny bloggare! Det var inte litet du fick med dig från loppis!
Ha en riktigt skön söndag! ❀

Ann-Catrin sa...

Du.. det var ingen dålig loppisrunda.. härliga ting.
Tänk att det är så roligt med loppis!

Burkarna utan lock kan du ha till småolock, köksredskap eller till blombuketter.. det är såå sött

kram på dig
A-C

alegni sa...

vilka prima fynd! jag lyckas aldrig tajma in mna loppisbesök till sådana gånger när det faktiskt finns något trevligt på dem. mina loppisfynd är snabbräknade... hemligheten är väl att man borde gå lite oftare än ett par gånger om året, eller vad tror du ;)
skön söndag!

Monica sa...

Vilka fina fynd du gjort,
jag har samma problem som Ingela hittar just aldrig någonting....

Ha en bara söndag
Monica

Livet på Vestergård sa...

Det var en hel del det för en billig slant. Du får nog känna dig nöjd med den loppisrundan!
Kram Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...