03 juni 2011

30 år!

Idag fyller jag 30 år! Tänk så tiden har gått! Ska nog inte fira något stort just nu, men kan ju lite visa upp vad jag fått i present. Mycket fina saker och är så nöjd och glad! Vi är i Ekenäs nu och har tillbringat dagen hittills i stan, med besök till en lekpark (fast jag just berättat på inspiration M bloggen att jag får ångest av sådana..) men moster Petra var med så det var riktigt roligt! Salladslunch och glass vid torget i solskenet! Sen satt vi och tittade på båtar en stund, åkte via Emmaus och så ska jag ut och äta med T och C ikväll! Hittills har dagen varit mycket lyckad och tror nog att den fortsätter så! Nu är vi hemma och pustar ut en stund.

Följande presenter fick jag av min käre make. Inga överraskningar precis, men om man nu lite pekar och många gånger säger vad man vill ha, så får man det man vill :-) Den fina klänningen från Lindex, en Ektorp pall, några fina somriga kökshanddukar, en mascara och vattendunken med kran till uteköket.

Picnik collage

Av syster Petra fick jag ett gulligt bebisset i ekologisk bomull. Av mor och far fick jag som jag tidigare nämnt ett bidrag till Ektorp soffan och endel praktiska  smågrejer.  Mycket sådant som man använder upp och det är ju ganska praktiskt. Som ljus, ansiktskräm, flinsalt och muffinsformar :-) En söt lykta, några dukhållare i form av snäckor, strumpor, underbyxor och fina stenar med texterna “sallad, dill och harmoni”

Picnik collage2

Tack till er alla som gjort min dag så fin och lyckad!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Hipp hipp huraa för dej Lotta ida!
Här kommer massor med grattiskramar från Sibbo !
Kraam
Sanne

StrandviksVillan sa...

Gratulerar!!
Oj så många fina presenter!!

Ha en fin dag!

Kamomilla sa...

Grattis än en gång!

loppan sa...

Grattis ti dig hördu ännu en gång, o var får man tag på såndärn "flinsalt" :-D
kram

Livet på Sjögård sa...

Grattis!
Många fina presenter, låter som du hade en toppen dag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...