09 juni 2011

På terrassen

Fortsätter lite i samma tema idag. D.v.s. ute och återvinning. I förrgår, medan det ännu var skugga på terrassen och ganska svalt, städade jag upp lite på terrassen. Sopade, och tvättade med vattenslang, bort med skräp och gjorde det lite mera “organiserat”. Bl.a lyktorna som blivit kvar från vintern fick flytta ut i skjulet ..

IMG_1787

Här blandas loppisfynd, med gratisfynd, lite blomster och örter. Stegen och pallen har jag hittat bakom vårt förråd, flaskorna kommer från mamma, brickan och bordet från loppis. Drivveden plockade vi med oss från Umeå då vi var där och hälsade på syster Maria och Simon för två år sen. Simon jobbade på ett ställe som hette Norrbyskär och där fanns hur mycket drivved som helst. Det enda som är nytt här är kannan från Ikea och en liten ljuslykta från Jotex. Brickan gjorde jag mosaik på förra sommaren, men har inte ännu fogat.. Hoppas på att få det gjort den här sommaren! Så blir den ännu tyngre :-)

Nu ska vi göra oss färdiga för att så småningom åka och hämta Peter från bussen! Nu har han fem veckor semester! Hoppas på mycket sol, värme, god mat, umgänge, pyssel, fix och så mys med nya bebisen såklart :-) 16 dagar till beräknad ankomst idag :-)

Ha en skön torsdag!

Kram, Lotta

7 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Så fint du fixat det på terassen !
Jag har ett bord som har kakel på .. Kunde kanske pröva på mosaik...
Må så gott i värmen !
Kraam
Sanne

Lotta sa...

Såå fint du gjort och du har ju såå snyggt namn! Kram Lotta

Tini sa...

Fina fynd du gjort, pallen och stegen är så charmiga och allt bildar en så lugn och fin harmoni :-)
Ha en god fortsättning på sommaren!
kram Tini

StrandviksVillan sa...

Oj att du orkar i denna värme och stor mage! :)

Jag har inte fått klart på vår altan ännu, och nu är det för varmt att vara där och fixa...

Sköt om dig och kom ihåg att tanka vätska och vila!

Livet på Sjögård sa...

Skönt att du får gubben hem! Att sköta allt i den här värmen och ha en mage till på köpet... pust! Jag har haft 3 barn i magen sommartid, de 2 senare var nog hemskt i början eller lite mittimellan men den älsta som är född i juli. Jag låg mest hela sommaren och skvalpade i strandvattnet tills hon var född :)

Fint på terassen! Hoppas ni har en bra dag!

Frida sa...

Så fint det blev på terassen, mysigt och personligt.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Louise sa...

Så fint du fixat! jag borde också stuva om litet vid vår terassingång....Cafeet jag gjorde inlägg om heter Smögen och finns i Ekenäs, jättetrevligt och jättegoda bakverk eller räksmörgåsar eller annat gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...