11 juli 2011

Sommarutfärd

Först och främst vill jag tacka för gratulationerna! Dagarna går och igår blev Theo en vecka gammal! Idag får vi hembesök från rådgivningen, så får vi veta också hur mycket Theo vuxit på en vecka! Själv ställer jag mig alldeles för ofta på vågen.. men det är ju så häftigt då kilona rasar.. Nu är jag nere i ca – 10 kg från den högsta vikten. Gick upp ca 17 kg sammanlagt. (och en förlossningsberättelse i någon form är nog på väg.)

Annars går allt bra. Theo äter duktigt (hela tiden känns det emellanåt som) och sover mycket som ju nyfödda gör.. Vi har ändå fått sova rätt bra på nätterna, lyckligtvis. Theo tycker inte speciellt bra om blöjbyte och första badet var ingen hit.. Men annars är han en riktigt nöjd och glad bebis och Max är så duktig med honom!

Fast lite svårt har han nog, lilla stora Max, men det går lyckligtvis ut över oss.. Lite extra bråk och trots med det mesta, men det är väl så det ska vara. Nog går det väl om då han vänjer sig. Det är klart att det är en enorm omställning att mitt i allt inte vara minst mera. Men de gäster vi haft hittills har varit guld värda och gett Max jätte mycket uppmärksamhet, så han har fått känna sig viktig! TACK!

Det är ju så skönt att det är sommar och lätt att komma ut utan en massa kläder. Vi har redan hunnit med köpcenter, torget, centrum och igår packade vi helt oplanerat ihop oss och åkte till Tuorla. Ett mysigt ställe nära oss, ca 5 minuter med bil. Där finns ett mysigt café, butik, hönor, får och en kanin. En stor park där man kan traska omkring. Vackert väder var det ju, inte för varmt och lite halvmulet. En par timmar fick vi att gå där. Mysigt!

IMG_2363IMG_2371IMG_2373IMG_2374

Nu ska vi fortsätta njuta av sommaren och mysa med familjen! Ha en bra start på veckan!

Kram, Lotta

9 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Det låter som ni har en riktigt underbar babytid med familjen - kan inte förnekas att man längtar efter en liten snutt att snusa i nacken. Klart att det är en gigantisk omställning för Max, men han verkar ta det hela så fint. Kram Mimmi

Kamomilla sa...

Härligt att ni har det bra! :)

Livet på Vestergård sa...

Så roligt att det går bra hos er!
Njut av den här tiden.
Kram Kicki

Hem och Lycka sa...

Ett riktigt stort grattis till dig och din fina familj!

kram Mia

loppan sa...

oj, allt låter så super! o va kund väl va bättre? Allt gott ti hela famijen o fortsätt njuta!!!
kramar

Gardenhouse sa...

Grattis! En sån snygging och go propp! Stolta föräldrar och storebror kan jag se på bilderna =)
All lycka till dig och familjen.
Kram Sussi

Sanna sa...

Vilken underbar liten son!Fint namn också!Stort Grattis till dig och din familj!<3
Kram,S

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som om ni har sköna dagar fast ni har en liten baby i huset. Men det var härligt när barnen var små på många sätt. Det är ju klart att Max reagerar har ju varit er medelpunkt, men tur att ni har haft så bra gäster.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Jag ville bara säga att jag ju har velat lite hit och dit i bloggsfären och tankarna om den sista året. Men nu tror jag att jag har hittat hem. Om du vill hälsa på.
Kram Lallis
http://honmedorden.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...