08 augusti 2011

Några ord.

Här blev det väldigt tyst.. Orsakerna är väl många.. Efter händelserna i Norge fanns ingen inspiration till att blogga. Inte till så mycket annat heller. För tillfället går dagarna till att amma, vagga och vila. När jag har händernar fria försöker jag äta, städa lite smått och underhålla Max såklart. Sy vill jag också göra. Och borde också eftersom jag anmält mig till en marknad den 3.9. Men orken, tiden och inspirationen finns inte riktigt..

Har kännt mig till och från sjuk nu i två veckor. Inte så kul.. Min dator är dessutom hos doktorn. Ville inte starta mera.. Samma dag som datorn slutade upp att fungera fick jag veta att min kära gamla farmor somnat in. 91 år gammal. Hon fick ett långt och händelserikt liv som slutade den 3.8. Vila i frid farmor!

Det blev ett dystert inlägg.. Trots omständigheterna är inte allt så dystert ändå. Ibland är livet bara inte enkelt och roligt hela tiden.

Men..

Annars har vi det bra! Max har “lugnat ner sig”, Theo växer och mår bra, det föds flera bebisar hela tiden och snart är jag nere i min startvikt. (innan jag blev gravid alltså) Om 1,5 veckor åker vi till Vimmerby och hälsar på moster Maria. Peter har byggt en ny altan utanför bastun och är hemma ännu några dagar innan vardagen börjar igen.

Lite blandade bilder ska jag ändå bjuda på från de senaste veckorna för att muntra upp stämningen lite..

IMG_2480 IMG_2495 IMG_2501 IMG_2517 IMG_2520 IMG_2543 IMG_2555IMG_2631 IMG_2606

Ha en bra fortsättning på veckan!

Kram, Lotta

7 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så härliga bilder! Nej livet är inte alltid en dans på rosor. Vi får komma ihåg att ta vara på varandra och glädjas åt de små tingen i vardagen.
Kram Kicki

StrandviksVillan sa...

Såna gosungar du har!

Sköt om er!

Livet på Sjögård sa...

Känner så igen mej, det är mycket då då barnen är små och behoven är lite olika men ändå samma, så du måste bara komma ihåg att ta det lugnt. fast det är ju lättare sagt än gjort...
Beklagar sorgebeskedet, men det är så härligt att se er lilla familj... Hoppas det ordnar sig med syendet :)
kram!

Så Vitt Jag Vet sa...

Så vacker din lilla Theo är.. Max han är ju ett riktigt charmtroll !
Ja nog förstår jag att du kan känna dej trött, men det hör väl till småbarnstiden... Men kommer ihåg att jag umgicks massor med mina väninnor just den tiden.. Skulle ändå passa barnen så tillika kunde man sitta och umgås...
Ha det bra !
Njut av dina små godingar !
Kraam
Sanne

Monica sa...

Skönt att det lugnat ner sej lite, så får ni mera ork att njuta av de små.
Söta som bär båda två :)

Ha det bra
Monica

Mycket annat & lite betong sa...

Fina bilder på dina barn!
Visst var det fullt upp när barnen var små och man var ofta trött. Hoppas ni får en skön resa till Vimmerby. Det kan vara bra att byta miljö ibland.

Ha det bra!
Agneta

loppan sa...

Hej,
Inte så lätta tider hos er heller, men d e ju som du säger, alltid ska livet int va lätt o glatt. Det vänder nog snart igen.
Ljuvliga bilder på ljuvliga bilder har du iaf lagt upp. Kämpa på o vila vila
kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...