11 september 2011

Äppel päppel..

Jag vill bara säga: Tack! För era fina kommentarer. Och nog vet jag ju att det är så. Att man bara fotar det man vill visa.. Och berättar det som är trevligt.. Men jag skulle vilja komma ifrån det lite.. Jag vet att många i min närhet också läser min blogg, och vill ju gärna visa verkligheten. (okej, lite redigerad då kanske..) Jag behöver inte ha den vackraste bloggen med de finaste bilderna. Jag har det så bra ändå.

IMG_3400

Så är jag så tacksam också. För min fina familj. För mina fina vänner. För att jag har de så fruktansvärt bra. Och så har vi en himla massa äpplen också.. Vi har bara ett träd, men där finns så mycket äpplen i år..

IMG_3398

Och en liten Max finns här visst också i trädet..   Och visst är det så härligt med barnen. Livet har liksom fått en annan vändning sen man fick barn. Det är helt andra saker som räknas. Och andra saker man blir glad av. Som Max alla härliga kommentarer. Och Theos ludd mellan fingrarna. Och att se hur de redan betyder så mycket för varandra. Kontakten mellan dom och då Theo blir så glad då Max sjunger “Blinka lilla stjärna” för honom. Jag försöker njuta medan det varar. Vet att tiden går så fort..

IMG_3399

Några saker jag ser fram emot och är lycklig, tacksam och glad över inför den kommande veckan:

  • Vi ska koka äppelmos med moster Petra.
  • Imorgon får jag hem 10 kg ekologiskt kött. Är så glad att vi får äta upp en glad ko i stället för en ledsen under hösten.. Jag menar att om man nu ska äta kött så får det gärna komma från en lycklig ko..
  • På lördag ska vår lilla Theo döpas.
  • Då får jag ha de människor som betyder mest omkring mig.
  • Sen ska vi också hälsa på en “färsking” som föddes den 2.9.
  • Jag har blivit kontaktad av en nätbutik som ska öppna snart, som är intresserad av ha mina inspiration M kläder till salu.
  • Det går bra för Peter på jobbet. Han ska bli vikarierande chefskock.
  • Jag har träffat och pratat med många fina människor den här veckan.

Nu avslutar jag den här veckan (alldeles för sent) säger godnatt till er alla som tar er tid att titta in här, och vi ses nästa vecka igen!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Vilket fint inlägg både ord och bild!
Ha en fin start på nya veckan. Kram Kicki

Anna-Paulina sa...

Det finns massor med inredningsbloggar som bara visar det fina, stylade hemmen. Och bara berättar hur bra och fint allting är. Jag tycker mest om att läsa bloggar där man faktiskt kan nicka lite igenkännande. Berättelser och glimtar från det verkliga livet. Så fortsätt gärna blogga. Du har en så fin blogg. Vad roligt med dop. Hoppas tårtan blir god, och att fler människor blir intresserade av LCHF. Det är en bra modell att leva efter. Försöker själv äta LCHF igen. Det går jätte bra med maten, äter inte alls potatis, ris eller pasta eller bröd. Men tyvärr har det slunkit ner en och annan god kaka den här veckan. Jag får tusan inte köpa hem sådant. Inte ens åt snickarna. Har försökt baka kokostoppar och äppelkaka, sånt jag själv är allergisk mot..för jag är så svag för kakor. Men visst mår man mycket bättre utan dom där svängningarna i humöret och det ständiga suget efter något att äta. Hoppas du får en bra dag. Kram

Anna-Lena sa...

Tack för kommentaren i min blogg! Du är så välkommen åter! Jag har också kikat in här flera gånger och jag gillar vad jag ser. Ha en härlig dag!

Louise sa...

Oj så många saker att vara glad för ;) Vissa saker som man tom får gratulera!! ;)

Petra sa...

Vilket trevligt inlägg, blev glad! Och jag ser så hemskt mycket fram emot att komma dit imorgon och koka äppelmos!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...