20 september 2011

Färgglatt och “fint”

Då man får barn får man uppoffra sig lite. Som t.ex. köpa hem en ful och grann lekmatta för att det lilla barnet ska kunna roa sig själv små stunder. Det gjorde vi idag. På loppis såklart.. Vi fick provköra en då vi träffade en ny liten bebis på söndag, och upptäckte att Theo trivdes så bra där. Skulle det finnas lekmattor i neutrala färger så hade jag kanske skaffat en sån, men vet ju att barn nog ska ha mycket färg.. Lekmattsstadiet pågår ju ändå inte så länge..

IMG_3610IMG_3612

Så länge storebror håller sig ifrån den nu bara.. Men storebror kom inte heller hem tomhänt. Tre filmer fick han. Mullvaden, Mumin och Nalle Puh. Theo fick också två pyjamasar och så hittade vi en liten vetedyna i form av en kanin som man antingen kan värma upp Theos säng med till natten, eller värma på natten då Max vaknar och gråter med växtvärk stackarn. Vi har haft en del såna nätter här på sistone.. 25,50€ betalade jag för detta.

Så snubblade vi över en säng också.. Vi åkte hem utan att köpa den. Men då vi kom hem så lyckades jag övertala Peter att vi nog behöver den.. Till oss själv alltså. En svart järnsäng. Inte en gammal, alltså antik, men fin ändå. Han är nu och hämtar hem den, så jag håller tummarna för att den finns kvar och ryms i bilen..

Ha en  bra fortsättning på dagen!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Oj hoppas sängen fanns kvar! Vi får väl se bilder sen?

Så Vitt Jag Vet sa...

Din lilleTeo är så sööt ! Hoppas du får järnsängen !
Kraam
Sanne

Hem och Lycka sa...

Ja, jag tänkte som du, de är inte snygga direkt.. Och tar upp hälften av v-rummet typ ;-)

Hoppas sängen finns kvar! Kram

Livet på Vestergård sa...

Så fint bildspel du hade från dopet!
Hoppas att ni fick järnsängen. Du får visa oss sen :)
Kram Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...