22 september 2011

Nytt i sovrummet

Sängen blev vår! Fast det var inte helt utan problem som den blev uppbyggd.. Det fanns inga skruvar med.. Men Peter lekte sakletare och hittade sådana som passade i skjulet. Tur. Tappade nästan hoppet ett tag.. Fast sängen är likas stor som den förra, så känns den större. Riktigt nöjd!

IMG_3662

Då vi nu en gång höll på, så tapetserade vi en vägg också. (Har funnits i planerna en tid..) Och månne inte tapeten tog slut i mitten.. Då vi tapetserade senast så räckte en rulle. Men nu var det tydligen mera svinn på den här tapeten. Så vi åkte och köpte en rulle till. Så nu finns det kvar så vi kommer att tapetsera bakom sängen också. Resten av väggarna ska målas vita.

IMG_3673

Det var en rätt billig tapet, men gillar den skarpt. Trodde inte att jag skulle tycka så här mycket om den. Blir glad av den. Och den känns levande. Och sommar. Så nu har vi sommar i sovrummet året runt!

IMG_3667

Idag var det åter dags för Peter att åka på jobb. En vecka går fort.. Jag håller på och förbereder oss (märks det inte?) för att åka iväg till Ekenäs. Där pågår den årliga höstmarknaden som jag aldrig hinner till då jag jobbar. Så måste ju passa på nu då jag är hemma..

Ha en trevlig fortsättning på veckan! Imorgon är det fredag!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så fint sängen passade där hos er. Tapeten är verkligen superfin, och vem skulle inte vilja njuta av sommar året runt :)
Kram Kicki

alegni sa...

grattis till fyndet, där kommer ni att sova gott många år framöver!
tjusig tapet också. ni har det där som är en av mina önskedrömmar - en evig sommar ;)
kram

Anna-Paulina sa...

Vilken fin tapet, färgen var jätte snygg. Jag är lite feg till att välja mönstrade tapeter och sambon skulle inte gå med på blommor tror jag. Men den var riktigt fin. Ha en fin dag.

Vendela sa...

Hejsan,
den där tapeten är verkligen helt fantastiskt fin! Det skulle vara väldigt roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

Tini sa...

Vacker tapet du hittat, fin färg :)
Ha en trevlig helg!
kram Tini

Livet på Sjögård sa...

Så roligt att sängen blev er! :)
Och vad fin tapet du hittade. Gillar den där blåa färgen i tapeten :) och att den ger en känsla av sommar!

StrandviksVillan sa...

Ser så mysigt ut!
Verkligen snygg tapet och vilken tur att ni hittade skruvar till sängen!

Ha en skön söndag!
A-C

Smått och gott hos Lina sa...

Så vacker tapet! Och va fint det blev med sängen!

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...