14 september 2011

Höstrusk

Det blev som jag gissade.. En del  besökare men få som lämnade ett spår. Och ni som lämnade vet jag ju redan att läser här. Men tack för att ni gav er tid att kommentera ändå! Jag får väl bara acceptera att många är här inne och “smyger” utan att lämna några spår. Och så måste det ju få vara! Skulle bara vara trevligt att veta om det finns några som känner mig som tassar runt här. Eller folk som jag haft något att göra med i något sammanhang som på något sätt hittat hit..

IMG_3475

Riktigt ruskigt väder har det nu varit hela veckan. Ingen park har det blivit för Max. Det är en bit dit, så vi måste ta bilen, och då det regnar är parktiden mellan 9.00-10.30. Känns lite onödigt att köra av och an för så kort tid. Annars är parktiden mellan 9.00-12.30. Men idag är det klubb, där han är just nu. Roligt för honom. Jag är inte så roligt sällskap alltid. Igår tog vi oss ändå ut på en ruskpromenad. Hittade två kantareller som Max släpade hela vägen i en stor tygkasse som jag hade med mig. De var ganska så mosiga då vi kom hem, men jag stekte ändå upp dom och åt upp dom till middag..

IMG_3476

Egentligen tycker jag det är ganska skönt med höst. Man “får” börja tända ljus igen och mysa. Idag blir det också mysigt då moster Petra kommer hit och kokar äppelmos med oss. Vi har så mycket äpplen så burkarna som jag sparat på längs med året kommer att ta slut..

Och imorgon har det gått en vecka igen och Peter kommer hem. Skönt. Det går bra med barnen, men så här på slutrakan så börjar man sakna vuxet sällskap.

Och på tal om att det går bra. Theo har nu två nätter i rad sovit utan att vakna en enda gång! Förra natten sov han mellan ca.22-07 och i natt mellan ca 23-7.30. Han hade säkert sovit längre, men måste väcka honom så vi skulle hinna iväg till klubben.. Det är skönt på alla vis. Ända som kanske lite “lider” är skafferiet.. Men det går ju att åtgärda då man vaknar..

Ha en skön höstdag alla!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så mysigt med tända ljus och lyktor.
Jag borde åka och plocka de äpplen som jag ska göra äppelmos av, men det regnar alla dagar ...
Så skönt för dig att få börja sova hela nätter!
Kram Kicki

Petra sa...

Oj vad mysigt vi skall ha det ikväll! Vi kan tända ljus och lyktor och mosa äppel och bara ha det ruskigt trevligt! Så får du lite vuxensällskap redan ikväll ;) Och skall bli så fint att träffa de små också! Vi ses ikväll systeryster!

cinah sa...

Hejhej!
Ojoj,va lillgrabben har blivit stor! Huvvaligen att det går så fort?
Här snurrar livet på i turbofart just nu,startat min firma med Yoga samt så säljer jag Herbalife..Så nu ligger jag i startgroparna med viktutmaningar & Yogagrupper..Men ack så kul det är att äntligen vara tillbaka i arbetslivet efter så många år som heltidssjukskriven =)
Nu hör jag lilla Alexia vaknar så jag får berätta mera vid ett senare tillfälle..Dina lagertyger,har du nått stuv du vill bli av med så säg gärna till,bättre att sälja av lite än att de bara tar plats?
Varma lyckatill kramar vännen min

Livet på Sjögård sa...

hehe, ja e oftast en "smygare" :)
av nån anledning blir det sällan att jag kommenterar men jag kommer nog int och läser alldid då det dyker upp nåt nytt här :)

På det viset gillar jag hösten då man kan börja mysa med tröjor och ljus o.s.v men sen det där ruskiga höstvädret hoppar jag gärna över....

Monica sa...

Jo visst är hösten fin, här bränns det också ljus i massor...

Monica

Hem och Lycka sa...

Viftar med tassen.. Jag läser också som du vet ;-)

Härligt att det går så bra med nattsömnen!

Kram

Anna sa...

Hej! Även jag (dvs Ullis syster)brukar titta in ibland. Du har så ljuvliga bilder!

Anna-Paulina sa...

Ja jisses vad regnet har vräkt ner de senaste veckorna. Äntligen har dom lovat 4 regnfria dagar nu hos oss. Så idag blir det med penseln i högsta hugg för att hinna måla klart huset innan nästa regnperjod. Kikade på inspiration M, Jätte fina kläder både tygval, mönster och färger. Gillade dig på facebook också, hoppas jag sprider info nu så fler hittar till dig. Ha en mysig dag. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...