13 september 2011

Vem är du?

Med risk för att ingen svarar..

Men jag undrar:

Vem är du som läser min blogg?

Skulle vara helt intressant att veta vem som tittar in här. Igår t.ex. besökte ca 60 personer min blogg.  Fyra kommenterade. Inte för att jag nu menar att man måste kommentera alla gånger, inte gör jag det heller. Men skulle ändå vara intressant att veta! Så lämna gärna en liten kommentar är du snäll.. Berätta också gärna hur du har hittat till min blogg. Tack på förhand!

IMG_3467

Bilden i inlägget har ingenting med ämnet att göra. Bara en ny ingen reklam skylt som jag och Max pysslade tillsammans igår. Måste bara plastas in så den inte regnar bort där ute..

Så har jag gjort ett beslut också. Mer om det på inspiration M bloggen. (p.s. gilla mig gärna på facebook om du inte redan gör det..)

Kram, Lotta

14 kommentarer:

loppan sa...

Hmm, ja jag behöver väl int skriva så mycke här. Fin skylt förresten!!!
Alltså jag e jag o hur jag hitta din blogg....d har ja ingen aning om, månne vi tala om bloggarna nån gång i tiderna, eller så va du in på min o lämna ett spår? jag minns faktiskt int.Hur som helst, ha d bra i rugget, här skriker vi vidare...
kram

Ninette sa...

Hejhej! Jag är pargasbo, hittade antagligen din blogg via nån annan finlandssvensk blogg - ingen aning vilken tyvärr, men lade in din blogg i min bloggläsare så jag brukar läsa dina inlägg när dom poppar in där (jag syns därför inte i statistiken).

StrandviksVillan sa...

Jag är ju här med jämna mellanrum, fast jag är inte så flitig på att kommentera tyvärr... :)
Kommer inte ihåg hur jag hittade hit, kanske du hittade mig före? ;)

Petra sa...

Jag är din syster och jag tycker bara så mycket om att läsa om hur du har det och vad du hittar på för nya intressanta saker :)

Livet på Vestergård sa...

Bara jag som är in och kikar, vilket jag gör ganska ofta :)Jag tror att jag hittade dig sen du hade varit och hälsat på mig .
Kram Kicki

Anna-Lena sa...

Ja, visst undrar man vem som läser ens blogg när det bara är någon ynka procent som kommenterar! Jag har alldeles nyligen hittat dig, såg länken i någon av de andra finlandssvenska bloggarna.

Kamomilla sa...

Tjaa..jag har ca 300-500 besök per dygn och ca 10-20 kommentarer, så sådär är det. Men det bästa sättet, om man verkligen vill veta, är att ordna en utlottning! Då skriver alla! ;)
Förresten ska jag snart ha en! För det blev inte av då, när jag passerade 500 000 strecket. Så nu är det snart dags!

Kamomilla sa...

Ps. Du har en fin header!!

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej ! jag var inne hos dej igår... Du vet att jag hittade din blogg efter bloggträffen !
Kraam
Sanne

Hemma hos Ingeborg sa...

Läser alla inlägg. Du har funnits på min blogglista ända sedan jag började blogga. Hinner inta alltid skriva kommentar med kikar alltid in här ...

Annika sa...

Jag är ju titt som tätt in här. Kommenterar ibland. Men det visste du nog redan från förut. : )

alegni sa...

jag läser också alla inlägg, inte nödvändigtvis samma dag du lägger upp dem, men förr eller senare :)
jag tror att jag hittade hit via kamomilla.

Laura sa...

Olen muutaman kuukauden lukenut blogiasi, muistaakseni päädyin tänne ruttunutun kautta. Kauniita kuvia on kiva katsella ja samalla harjoittaa ruostuvaa ruotsinkieltä.

-Laura

Hanna sa...

Hej!
Jag läser din blogg! Du verkar ha lite samma touch på inredningen och livet som jag själv. Hittade dig via bloggtoppen och läser din blogg via en reader så du ser väl inte det i statistiken direkt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...