28 oktober 2011

I´m in LOVE!

I mitt nya objektiv som jag fick som för tidig julklapp igår och såklart i min käre make som köpte det till mig! Tack älskling!

IMG_5198

inspiration till denna bild fick jag härifrån

Och jag tänker inte ens försöka låtsas att jag kan någonting om fotografering egentligen.. är helt ute då det gäller termer och sånt.. men jag försöker lära mig så gott det går, och hoppas på att få gå på kurs inom kort..

IMG_5459

Medan jag väntar på det så bläddrar jag i den här fina boken som kommit till mig över  världshaven! Klicka på bilden för att komma till författarens blogg där man också kan köpa boken.

Orsaken till att jag fick objektivet nu redan är väl främst resan vi ska åka på snart.. Det kommer nog att vara mycket behändigare att resa med det här objektivet då det är mycket mindre. Det är alltså Canons 50mm f/1.8 II objektiv. Och jag är riktigt nöjd hittills! Det är ett fast objektiv så man får springa runt lite, men det tar nog så mycket bättre bilder än det som kom med kameran. Förutom detta har jag också ett zoomobjektiv 55-250mm. Får se om jag ids släpa med det på resan, då det är rätt tungt..

IMG_5349

De flesta julklapparna tycks komma före jul i år.. Så kan man ju också göra och inbilla sig sen att det nog inte blir så mycket julklappar i år.. heller..

Ha en skön fredag och trevligt veckoslut!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej ! Har samma objektiv som jag oxå fått av min man då var på resa.. Men har inte blivit du med det.. Kanske du kan ge några tips vad jag skall göra att få det dimmigt runt och annat roligt du kan göra..
ha det bra!
Kraam
Sanne

StrandviksVillan sa...

Grattis! Samma objektiv fick jag som "alla-hjärtans-dag-present" i år ;) Är jättenöjd med det!
Fast lite knepigt förstås att man måste stå så långt ifrån när man ska fota tex flera personer. Däremot superkul med det korta skärpedjupet.
Ha så kul nu med nya objektivet!
Skön söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...