09 oktober 2011

Sängöverkast

Äntligen kom jag över ett sängöverkast till Max säng! Det är min arbetskamrat S som gjort det till sin son i tiderna, och då vi var där och hälsade på för en par veckor sen så råkade jag se det och frågade om hon behövde det.. Och det gjorde hon inte så jag fick det.. Tack S! Det passar perfekt!

IMG_3825IMG_3827

Söndag idag igen och Peter åkte på jobb på torsdagen. Så fort gick en vecka igen! Och snart har en till gått! Moster Petra kom igår och vi hade en mysig kväll. Idag ska jag köra hem henne och så åker vi via loppisen där vi har lite grejer till salu och ordnar lite.. Kanske man hittar något “nytt” också.. Det är ju det som är risken då man säljer på loppis. Att man kommer hem med mera saker än vad man fört bort..

Igår gjorde jag några konstiga/ovanliga grejer. Jag gjorde nya klänningsmönster, och för att kontrollera passformen så sydde jag en klänning till Max i hans storlek.. Ja, jag frågade nog först på skoj om han ville ha en. Och han svarade att jo, han ville ha en klänning. Den har verktyg på sig och är riktigt fin.. Men jag är nog ändå såpass “traditionell” att jag hoppas att han går med på att ha den bara hemma.. Fast nog är det ju orättvist egentligen att pojkar inte “ska” ha klänning. Det är ju så bekvämt..

Sen fick jag plocka ut en liten legobit ur näsan på Max med en pincett och så lyckades jag få igång en brandvarnare då någonting tydligen hade blivit i ugnen. Rök så förskräckligt då jag öppnade luckan..

Idag var vi på väg på kalas, men de som vi skulle på kalas till hade blivit sjuka så det blev inställt. Så får väl hitta på något annat då!

Trevlig söndag!

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så fint! Och de där dammsugarna verkar ju väldigt bra, men priset kan man ju köpa en hel uppsjö nästan lika bra dammsugar för under en livstid!

Ha en underbar höstsöndag:)

Kram Susanne

Livet på Sjögård sa...

Lillebror har em mössa man kan vända in och ut. Vanligtvis har jag den sida fram som är ljusblå med vita stjärnor men nu begärde han själv att vända på den och , som han själv sa: låna flickonas sida. På insidan var den ljusblå, röd och ljusrödrandig :) Jag tycker det är helt okej att låta honom ha ljusrött. Han har ju förrästen oxo en brun blus med vita stjärnor på och runt halshålet och muddarna är den ljusröd. Men det är väl "priset man får betala" med 2 äldre systrar ;)

Livet på Vestergård sa...

Så fint sängöverkast! Det passade ju perfekt.
Jag håller på och röjer i ett vindsförråd och skickade de äldre (bilburna)barnen med grejor till loppis vartefter jag städar ur :) Jag får väl åka själv och fylla på i veckan.
Nu blev det paus med kladdkak som yngsta dottern bjuder på :)
Ha en fin söndag! Kram Kicki

Monica sa...

Jag minns när min son var 5år,
och jag hade sybeställning på en brudnäbbskjol! Jag sydde och när provningen skulle bli, blev "näbben" sjuk. Så jag klädde klänningen på sonen, som var i samma ålder, för att få kolla fållen.....Han minns ännu idag(20 år senare) hur han skämdes
och jag som tyckte han var sååå söt :)
Lapptäcket är annars härligt, förstår att du ville ha det!

Ha det bra
Monica

Kamomilla sa...

Jättesnygt överkast! Fina färger !

Anna-Paulina sa...

Hejsan. Tack för kommentaren. Vad snyggt med lingonris-kransarna på dörrarna. Jag har ett vitrinskåp i köket som jag tänkt betsa vit så fort jag hinner. Nu är det furu och det gillar jag inte alls. Annars är den ju fin. Snyggt överkast du fick, himla mysig känsla med lappteknik. Klänning till pojkar, kolla på kläderna i Arabländerna och Indien tillexempel, där ser dom ju ut som klänningar. Särskilt deras "fin-kläder" med guld och paljetter. Men jag förstår dig, jag är nog också lite för traditionell för att skicka min grabb till skola eller dagis. Men nagellack brukar han ha =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...