05 oktober 2011

A day in the park

Kanske ni märker att jag är rätt förtjust i de här fotoalbumen man kan göra nuförtiden.. Eftersom jag gillar att fotografera och att se på foton, så får man ju med så mycket mera på det här sättet!

På söndag träffade vi Theos gudmor M i Vårdbergsparken i Åbo, och tog så där ungefär 300 bilder.. Tur att det finns digitalkamera nuförtiden.. Tanken var ju att få några fina bilder till den kommande fotoväggen, och tror nog att vi lyckades! Roligt hade vi iallafall även om vi var lite stela i början..

Alla bilder som jag existerar på har M tagit. Och alla som hon syns på har jag tagit. De övriga bilderna har jag tagit några av och M några.

Onsdag har det hunnit bli idag redan. Det betyder att Peter åker på jobb imorgon igen. Jag tycker att det varit en ganska lång vecka med mycket kvalitetstid och fina människor. Vi har också fått sovrummet färdigt tapetserat. OCH väggen i trappan! Som jag aldrig visat för att vi inte gjort något åt den under de fem år som vi nu snart bott här.. Ännu tänker jag inte visa den heller för det fattas ännu några lister..

Jag har en del på gång just nu med  inspiration M, vilket kommer att betyda en del jobb. Men roligt jobb! Ska nog avslöja snart vad det är.. *ler hemlighetsfullt*..

Ha en bra fortsättning på veckan!

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

Så fina bilder. Med vilket program gör du dessa fina bildspel? Är det bloggers egen funktion??? Har inte mäsrt att det finns en sån i så fall...Underbara höstbilder du tagit

alegni sa...

åh, så underbara bilder! min favorit är den på theo bland höstlöven :)
kram

Så Vitt Jag Vet sa...

Underbara bilder på hela familjen.. Önskar dej god höstinspiration ...
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Underbara bilder ni tagit! Höstlöven och träden blev en fin bakgrund.
Kram Kicki

Frida sa...

Vilka fina bilder Lotta!
Önskar dig en fortsatt trevlig helg!
Kram Frida

Isabel sa...

Vilka underbara bilder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...