30 november 2011

En promenad i trakten

Bilderna i dagens inlägg tog jag för nästan en månad sedan då moster/syster Petra var här på besök. Vi upptäckte lite nya stigar här i vår närhet. Fina landskap och fina hus. Fast det är en månad sen så kunde det ju nästan se ut så här idag också..

IMG_5733IMG_5724 (2)IMG_5736IMG_5738IMG_5741IMG_5742

På tal om fina hus så var vi faktiskt och tittade på ett igår. Och jo, jag vet att vi har ett rätt fint hus som vi satt ner mycket  tid, pengar och energi på, men vi har fortfarande drömmen om ett stort lite äldre hus. Och så dök det upp ett.. Vi drömde i ett dygn om hur fint det skulle vara att bo där, men då vi sist och slutligen fick komma in så sprack bubblan.. Förutom att den alkoholiserade ägaren (som satt och rökte i vardagsrummet..) var hemma, så var det bara fel fel fel. Rummen var på helt fel plats. Trapporna livsfarliga, trägolven utrivna.. Nej. Man blev så besviken.. Har inte helt kunnat släppa huset ännu och i mitt huvud renoverat nedervåningen. Flyttat plats på rummen. Satt in nytt trägolv. Med övervåningen är det lite svårare.. Jo, nog skulle det gå. Men man skulle nog behöva en hel del mycket mera pengar, tid och ork. Så vi får snällt bo kvar och istället försöka få klart det vi ännu inte orkat göra här.. Men drömma får man ju..

Så nu väntar vi på att ett annat drömhus här i närheten ska komma till salu.. men det får gärna vänta några år tills barnen är lite äldre..

Idag är sista dagen på Peters tre veckor semester. Det har gått fort men så har vi ju också gjort en del.. Nu är det advent och imorgon blir det första december. På helgen ska vi ut och resa igen. Denna gång till Stockholm där vi (hela familjen förutom Peter) ska träffa moster Maria och Simon då de spelar en barnpjäs, “Vem bestämmer”  där. Ska bli roligt att se dom! Och också roligt att åka till Stockholm. Det är alltid roligt!

Ha en bra dag! Imorgon är det december!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Petra sa...

Vad trevligt med lite bilder från vår promenad! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...