14 december 2011

Den ultimata juldoften

Julen för mig (och säkert för många andra också) handlar mycket om dofter. Hyacintdoft är en av de viktigaste för mig. Gran, glögg och pepparkakor hör också julen till såklart. En par hyacinter införskaffades på Ikea igår och de fick plats i var sin lejonskål och blev dekorerade med lite lav, en julgransdekoration och en liten nyckel.

IMG_6590IMG_6593

Så är det bara att vänta på att de ska börja blomma och dofta!

Snart ska jag iväg på Marthaträff. Det var inte igår som jag trodde.. Man tappar ju lite bort de här dagarna då man “bara” är hemma hela tiden.. Har en plan på vad jag ska tova, men det blir en julklapp så kan inte avslöja det här ännu..

En liten dos av julstress kom också över mig just då jag försökte få alla julkorten skrivna.. Förstår inte varför jag alltid lämnar det till sista stund.. Men det är ju “först” imorgon som de ska postas..

Peter har idag förberett en del av julmaten som vi ska ha med oss till Ekenäs, och så försöker vi undvika att stiga på alla grejer som ligger längs med golven just nu p.g.a dörrbytet. Och så har vi ju tänkt rådda till det ännu mera med alla renoveringar.. Men det blir ändå först till efter nyår eftersom vi nog inte hinner göra någonting under julveckan (och vill nog inte det heller..)

Ha en skön kväll!

Kram, Lotta

1 kommentar:

alegni sa...

i like it!
hyacinten är verkligen julblomman nummer ett!
vore spännande att höra vad det är för mat som förbereds hemma hos er...
kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...