24 januari 2012

Ännu en dag..

Nu har vi varit fyra veckor utan fungerande värmesystem. Blir väl att försöka ringa runt idag igen. Stackars Peter för sköta den delen.. Det är han bra på även om det såklart inte är så roligt..

Vi har iallafall en tid bestämd på torsdag för asbestborttagning. Blev en del kvar då det togs bort i brådskan då vi för 2,5 år sedan installerade systemet. Det ska  bort nu. Kanske vi äntligen får källaren helt färdig..

IMG_7971

Nu blev det ju så att jag bara fokuserade på den där löjliga kurvan igår och glömde resten.. Vi struntar i den och tar en smörgås och är glada att allting är bra med vår 4-åring. Han klarade testerna galant och tog vaccinet med mod! Duktiga unge.

IMG_7974Tulpaner i en mjölkhink som jag fått av mor min. Både tulpanerna och mjölkhinken som är från Paris.

Så fi fortsätter vänta. Och försöker få tiden att gå. Vilket inte är något problem..

Lyssnar på Emelie Sederholm och tänker att den där låten är riktigt bra och är lite bitter på att jag inte kan åka till Svenska Talande Klubben på torsdag och se Melissa Horn..

Ha en bra dag!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

Hoppas ni snart får allt under kontroll med värmen. Så tråkigt med ringande hit och dit och inget som händer. Njut av dagen. Det är ju riktigt skönt väder, förutom att jag är inne i stan på jjobb opch här är inget plogat... ;/%¤%&//)==)=(/&&557 (ARG!).
PS. Emelie är klasskompis till min son...

Gunilla sa...

Va roligt med dina inlägg som väcker tankar och minnen...när barnen blivit stora glömmer man det här med rosa och ljusblått :) men tack vare dig ska fammos hjärta få en docka till ett-års dagen bara för att han är en pojke och för att jag vill!!! Och kurvor ska vi inte tala om - blir galen när dom ännu på arbetsplatshälsovårdens undersökningar tar fram sina kurvor och mumlar diffust... se individen bakom kurvan!! Tack för dina trevliga blogginlägg och lycka till med värmesystemet!
Gunilla i Korpo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...