17 januari 2012

Denna Dagen

Vi överlevde Åbo dagen trots snöfall och en evighetslång frukost. Jag var konstigt organiserad och pratsam. Vi träffade typ hundra bebisar och deras mammor och pappor på familjecafét och jag fick affärsidéer. Umgicks med ytterst trevliga människor. Åt en lunch med en gudmor och läste en barnbok på danska. Och gjorde av med alldeles för mycket pengar i storstan. (Vad ska jag visa en annan dag.)

IMG_7665

Och Max har blivit ett landsbarn. Går inte alls så där dresserat fint bredvid barnvagnen mera.

IMG_7666

Jag är glad att ni tycker om bloggens nya utseende! Hoppas också att ni nya som hittat hit kommer igen! Jag tycker det är så roligt med bloggen just nu så att jag ligger och planerar inlägg på nätterna.. då jag inte sover alltså.

IMG_7672

Som i natt då Theo inte ville somna om riktigt då han ätit. I morse märkte jag orsaken. Han är ingen tandlös kille mera!

IMG_7673

Nu ska jag inte sitta här och babbla mera. Vi har ett födelsedagsbarn i huset imorgon och någon har släppt en bomb i vårt kök. Jag behöver ännu förbereda Theos mat (har kokat kött som ska mixas. Jättemumsigt) och diska undan, och packa en par paket. Ja, och Max ska bjuda på maränger imorgon. Var meningen att de skulle bli spökmaränger, men vi hade ingen choklad hemma så det får duga med vanliga maränger.

Ha det bra!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Nina sa...

Vad härligt med födelsedagsfirande! Maränger låter väl jättebra, även utan spökkostym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...