15 januari 2012

Frisörskvaller

På fredag var jag ju med Max till frissan. Det är en lokal frissa (finns kanske fyra här i vår “by”?) och damerna som har den är väldigt trevliga! En av dom lär bo nära oss och då måste man ju passa på att skvallra lite..

Vi pratade bl.a. om stormen. Och så passade jag på att fråga om någon av dom visste någonting om ett hus här i närheten som vi blivit kära i. Huset är mörkt hela tiden så vi har funderat på om någon bor där eller inte..

IMG_6824

Nu minns jag inte exakt hur det var, men det bor iallafall ingen i huset. Om jag nu förstod rätt (det är den där finskan, även om jag pratar som bäst finska just hos den där frissan..) så är det ett äldre par som äger huset, det är skyddat (får alltså inte rivas), där finns en gårdsbastu och på somrarna kommer paret dit för att bada bastu och bor i en husvagn. Deras barn har inget intresse i huset. Men vi har det däremot..

Så vi hoppas att dom vill sälja det till oss om sådär tre år ungefär. Samma trakt (som vi trivs i) skog bakom, nära till bussen. Ett ljuvligt torn.

Man måste få drömma..

4 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Javisst måste man få drömma och göra upp framtidsplaner. Din dröm är ju dessutom helt ljuvlig!
Ha en fin söndag! Kram Kicki

Livet på Sjögård sa...

Förstår att du drömmer och det ska du få göra. Nu håller jag tummarna att dina drömmar slår in, huset ser ju fantastiskt ut (såhär lite i "smyg" mellan trädgrenarna) :)

Monica sa...

Oj....vilket "slott"
jag håller tummarna att din dröm går i uppfyllelse :)

ha det bra tillsdess ;)
Monica

StrandviksVillan sa...

Ser riktigt spännande ut det där huset!!
Vi hade också några hus vi fantiserade om innan vi byggde. Ja, vi var t.om. där och mätte upp huset och började göra skisser, hihi!
Hoppas ni får möjlighet att köpa huset i framtiden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...