15 januari 2012

Frukost

Söndagsfrukost. Kaffe, Berocca och en paprika. Nå nej. Inte åt jag hela paprikan. Åt nog en bit sån där lågkolhydratbröd också.. Och Berocca borde man väl inte dricka egentligen p.g.a. bl.a. sötningsmedlet. Men det är nu en vana..

IMG_7600IMG_7601IMG_7608

Koppen (vi har några stycken) kommer från svärmor. De är jätte fina, men kaffet kallnar ganska snabbt då den är så bred.

Jag brukar få lite nippor då folk säger att “det är så UUnderbart väder, man måste bara ut”. (för hela den där utegrejen blir lite stressig då..)  Men idag så kan jag lite hålla med. Vi tog oss en promenad och snokade lite till på huset. (Som för övrigt inte alls är så spöklikt som det ser ut..) Det var synd att batteriet till kameran tog slut för det hade blivit fina bilder ute i solskenet. Men dagen är ju inte slut ännu. Lite jobbigt bara att dra pulka och skuffa vagn samtidigt. Speciellt då de sandat överallt. Fast där de inte sandat så är det ju livsfarligt..Men de kunde kanske använda lite mindre grus och inte stenar som är stora som vindruvor..

Ha en skön söndag!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Louise sa...

Koppen du dricker kaffe ur är FIN! liksom också "spökslottet", speciellt tornet ser ju bara så härligt ut!!

Anonym sa...

Jag äger ganska mycket ur Valencia-serien. Jag bara älskar den, den är så otroligt vacker. Mina första koppar fick jag ren i slutet av 60-talet. Tyvärr kostar den en hel förmögenhet.

En finlandssvensk farmor

Vecka - Vecka sa...

En finlandssvensk farmor:
Jo, dom kostar säkert en del.. är glad att vi har dom :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...