21 januari 2012

Recept på en lyckad kväll

Denna kväll = douze points. D.v.s. väldigt lyckad, les miserables berörde mig till tårar, maten var delikat och maken bäst och barnvaktarna super!

Min status på facebook då vi kommit hem. Kunde ju tolkas lite fel.. hehe.. Menade ju såklart “super”som “extraordinär”.

matblanco

glassjagblomma

Men som sagt. Les Miserables på Åbo svenska teater var nog något av det bästa jag sett på scen. Kändes absolut inte som 3,5 timmar. Verkligen fint! Stående ovationer och jag var nog inte den enda som torkade tårarna efteråt.. Så blir man ju alltid lite nostalgisk då man är på ÅST och kommer ihåg tiden då man själv jobbade där.. det var tider det..

Efteråt gick vi till Kellariravintola och åt blinier. Väldigt gott och fin service. Men salladsbordet före maten fick nog statusen att sjunka en del..Men annars var det bra!

Sen blev det ett glas skumppa på Blanko innan morfar kom och hämtade hem oss till barnen. Som skött sig exemplariskt. Blanco är också lite nostalgiskt eftersom man hängt där endel förr, och Peter har ju jobbat där också i tiderna.

Imorgon ska vi fixa det sista inför kalaset och sen ska Max firas ännu en gång! Idag kom mormor och morfar med ett fint dockhus som redan har hunnit var båt och garage.

Men nu är det nog dags att lägga sig för natten.

1 kommentar:

alegni sa...

låter som en superkväll, det där!
lyxigt med privatchaffis sen till råga på allt!
hoppas ni får en trevlig kalasdag. vi ska också fira 21-åringen igen lite grann. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...