13 januari 2012

Snö

Igår regnade det. Idag snöar det. Vågrätt. Och det är ju väldigt trevligt då det snöar på is.. Helst skulle man ju stanna inne. Men vi ska till frissan med Max klockan ett så vi måste ju ut. Sen får vi besök av J och barnen. Tycker att det är så roligt att Max och R blivit kompisar. För R är nog den enda kompisen Max har ännu. Som han träffar och leker med. T.o.m. på egenhand nuförtiden. Och Max rum (Eller R: s rum om vi är där) ser ju också ut därefter.. Men så är det väl och ska väl få vara. (Och J och jag kan nog också stöka till det då vi sätter igång med våra syprojekt)

lyktaTjugondagknut idag. Papperstjärnorna har vi kvar, och lyktor kan man nog tända länge ännu. Men idag var det nästan ljust redan klockan 8.30!

Och så till värmesystemsuppdatering. Inte vet jag vad jag hade för regn i öronen igår, men då jag pratade med Peter så sa han att “värmegubben” hade sagt att det nog inte finns mycket hopp för vår apparat.. Troligtvis kommer hela systemet att måsta bytas ut. Det känns ju väldigt jobbigt, men samtidigt kan det ju hända att det skulle vara lösningen på våra problem. Den har ju aldrig riktigt fungerat som den ska och vi har misstänkt flera gånger att vi fått ett “måndagsexemplar”.. Men eftersom det är p.g.a. det där dumma 0-felet som detta hänt, så är det ju elbolaget som är skyldig att ersätta detta.. Så det är nu inte bara att fylla i en liten blankett där skulle jag tro. Inga billiga grejer nämligen. Vi ska försöka kontakta dom idag..

Men jag uppfattade ju nog helt att någon skulle komma hit idag.. Vi får väl se om de dyker upp.. för han sa att han skulle ringa den här gången..

theoÄr så skönt att det börjar bli ljusare! Så mycket lättare att få bilder. Bl.a. på mina sötnosar! Blixt är nämligen bannlyst i detta hus.. (fast Max vill att jag ska ta bilder med blixt på honom ibland.. Han tycker det är roligt.. men det blir ju inte så bra..)

Typ såhär:

IMG_7544

Men om det blir byte av.. Ser såå fram emot att ha en massa gubbar som ränner genom huset, inget vatten, ingen värme. NOT! Men om det nu inte finns något hopp, så är det  väl det enda rätta.. Dom får bara se till att komma en vecka då Peter är hemma. Hittills har det nästan alltid råkat så att han är på jobb då det fixats någonting med den där apparaten..

basilikaLite grönt i form av basilika står på fönsterbrädet i en gammal emaljmugg.

Angående ändringen på bloggen. Har gjort marginalerna bredare och håller på att fundera på en ny banner..  Mittendelen är också bredare, men det betyder att alla bilder som jag inte centrerat, blir på sidan.. väldigt irriterande.. Därför ser det lite konstigt ut.. Funderar också på att byta namn på bloggen. Skulle inte vilja byta adress.. Men kanske.. (Kan man ens göra det?) Funderar bara på vad den skulle heta. Eftersom detta numera inte bara är en inredningsblogg (inte för att det nuvarande namnet har något med inredning att göra) utan kanske lite mera en  “mammablogg med inredning”, så borde ju namnet vara lite mera beskrivande.. Har mina funderingar.. Skulle väl vara helt skönt att börja helt från början. (Spara denna bloggen också såklart!) Får se vart det bär!

maxSnart ryker den här lejonmanen! Lite synd.. tycker om Max i lite längre hår, men det är ganska opraktiskt.. Det växer ju ut igen.

Ha en bra dag nu!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

alegni sa...

vilket elände med värmesystemet. hoppas ni får det snabbt upprett.
här hos mig är alla dina bilder nog centrerade.
vilken ljuvlig bild på theo! och max hår växer nog ut, fast han kommer säkert att se äldre ut i ny frisyr.
hälsningar från busvädret!

Petra sa...

Härliga härliga bilder på mina söta systersöner <3 Hoppas det fixar sig med ert värmesystem!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...