14 februari 2012

♥-dagen

Egentligen hade det här inlägget tänkt heta “´sjukstuga” eller något liknande.. men eftersom det nu är den där alla ♥ dag idag, så “måste” man väl uppmärksamma den! Även om jag ju nog anser att vi behöver kärlek och vänskap varje dag och inte bara en speciell dag i året (då butikerna dessutom tycker att man ska köpa en massa saker med hjärtan på) Men ha en fin dag med era nära och kära!

IMG_8557

Förra veckan gjorde Max ett så fint kort i klubben som jag hängt upp med en lite tillfixad klädnypa.

Sjukstuga ja.. Det blev en ordentlig flunssa och jag är ännu matt och håller på och hostar och snorar. Jag var såpass eländig på fredag, så snälla mamma och pappa kom åkande hit redan då och räddade oss. Och det var nog skönt det för jag låg i feber hela kvällen och var helt slut. På lördag var det Theos tur att ha feber. Han klarade det relativt bra med lite extra gnäll och  nu är han ännu snuvig. Stackars Max fick en lite besvärligare variant av flunssan med magsjuka till på köpet. På söndag förmiddag blev han så trött så han gick och lade sig självmant, och vaknade efter en stund av att frukstgröten kom upp.. Så fortsatte det sen. Det mesta han åt den dagen kom upp tillbaka efter en stund och han sov mest hela dagen. Vi hade just somnat för natten och då ännu fick vi avbryta sömnen med att byta lakan och duscha den stackars pojken.. Igår sov han också mest hela dagen i feber. Idag har han lite stegring, hostar och snorar men är så mycket piggare och riktiga Max igen. Inte ynkliga Max som bara vill sitta i famnen.

Idag åkte mamma hem (pappa åkte igår) och det har varit till stor hjälp att ha dom här! (Tack ska ni ha igen-ni är guld värda!) och nu ska vi väl börja bli normala så småningom igen..

Snart kommer ju Peter hem igen också, så vi kan fortsätta med renoveringen. Fick hjälp med att nåta färdigt golvet, så det är iallafall gjort. Och så har jag ändrat på vår tidtabell/arbetsordning igen.. Nu tänkte jag att vi skulle försöka få vardagsrummet färdigt först, för det är ju mera logiskt att få det rum man behöver mera i användningsskick först.

IMG_8545

Ser ju inte så tjusigt ut nu, men blir nog fint sen då det slipas.

Ha en fin dag!

Kram, Lotta

1 kommentar:

StrandviksVillan sa...

Ojoj så jobbigt med sjukdomar... Så bra att dina föräldrar kunde komma o hjälpa!
Hoppas ni mår bättre redan och får en trevlig vändag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...