16 februari 2012

Snart är vi igång igen!

Ännu hostar och snorar vi hela bunten. Men vi är glada ändå, för idag kommer pappan hem igen! Och mina krafter börjar återvända (jag orkade till och med sy igår!)så jag ser riktigt fram emot att fortsätta med renoveringen sen bara Peter har fått andas lite först. Man har blivit lite blind för råddet, så det stör inte så mycket, men det ska nog bli så skönt att komma  vidare! Nästa veckas tisdag kommer min pappa dessutom hit och hjälper lite. Spännande att se hur långt vi kommer.

IMG_8572IMG_8580IMG_8581IMG_8582

Det här hörnet är snart ett minne blott, då vi ska låta mura en vedspis här och då måste ju panelen och hyllorna bort. Det är synd, för jag tycker om det (även om jag nu tycker att det finns för mycket på hyllorna..) men blir nog så bra med en vedspis!

IMG_8586IMG_8593

Ha en fin och glad dag!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Skönt att ni piggnat till!
Ja, en vedspis är verkligen toppen att ha!
Jösses vilka charmtroll till barn du har :) Den där sista bilden är helt ljuvlig!

Petra sa...

Vad skönt att höra att ni mår bättre och fint att ni får Peter hem! Men oj så många tänder Theo har fått!!! Dom e så himla söta!

Kamomilla sa...

Skönt att det börjar lätta!!

Louise sa...

Skönt att ni börjar vara på gångs igen!

Frida sa...

Skönt att ni börjar bli piggare! Jag gillar din hyllhörna men det kommer säkert bli bra! Härliga bilder på barnen. Hoppas du får en trevlig helg!
Kam Frida

Nina sa...

Vad härligt att få hem mannen! Och skönt att få lite renoveringshjälp dessutom. Ibland behöver man det för att komma vidare liksom...

Livet på Vestergård sa...

Så bra att ni piggnat till! En vedspis skulle jag gärna ha om det bara fanns utrymme för en i vårt kök.
Blir spännande att se det färdiga resultatet.
Kram Kicki

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att ni är helst friska snart. Jobbigt när man går och drar på förkylningar. Vilket spännande projekt ni har framför er. Spännande!
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...