07 mars 2012

Kallt men vackert

Nu skulle jag ju egentligen vilja visa er en massa bilder på hur det ser ut här hemma hos oss just nu. Men tyvärr är det så att det är väldigt stökigt ännu.. Och inga bilder har blivit tagna just nu. Men annars är det så gott som färdigt! Någon list ska ännu målas (dom kommer säkert att bli omålade..) men golven är klara och vi kan leva någorlunda normalt nu! Vi har t.o.m kommit så långt så att möblerna i syrummet är på plats! Så snart får jag börja sy och skapa igen!

Stackars Peter måste åka på jobb igen imorgon utan att ha fått ta det speciellt lugnt alls den här veckan.. Men hans nästa lediga vecka ska vi bara njuta av att det är färdigt och fixa lite smått. Hänga upp hyllor och sätta saker på plats och sånt. Sånt som jag inte får gjort nu under den kommande veckan.. Följande vecka han kommer hem ska vi åka till Umeå och hälsa på syster Maria och Simon! Det ser jag så fram emot!

Idag då jag förde Max till klubben, kom jag för en gångs skull ihåg kameran. Det har ju varit hiskeligt kallt nu en par dagar på morgnarna. Tycker nog det börjar räcka nu, och vill ha vår! Men nog är det ju vackert ändå..

IMG_9235IMG_9238IMG_9231IMG_9230

Men nu väntar jag nog på de där plusgraderna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vilka härliga vinterbilder! :)
Ha en härlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...