08 mars 2012

En liten förhandstitt

Så här kan man också  visa att man tycker om lillebror. Vi har soffan mitt ut i rummet och det lockar till alla möjliga lekar. Oftast rätt vilda sådana.. Men emellanåt då Max tar en paus, så passar han på att klappa eller krama lillebror. ♥

IMG_9246IMG_9245IMG_9244

Theo sov uruselt i natt, och jag skulle inte vilja klaga eftersom han sover så bra annars nuförtiden. Men jag är trött.. Förra natten sov jag själv dåligt. Det är fullmånen tror jag..  Försöker ändå gå omkring och plocka och greja här. Förstår inte att jag fått plats med så mycket saker i mitt gamla syrum! Snart snart ska jag nog bli färdig och ta lite bilder..

Idag har Max jumppa och det är en gång då föräldrarna får vara med. Det är tur att det är skrinning på programmet, annars hade det blivit lite svårt med Theo..Eftersom Peter åkte på jobb idag igen. Det blir premiär för skrinning för Max. Hade ju funnits alla chanser den här vintern, men det har bara inte blivit av.. Och nu ska det ju bli vår, så det är troligtvis första och sista gången för den här vintern. Tur att vi inte iallafall sprang iväg och köpte ett par nya dyra skrinnskor, utan har haft ett par i passlig storlek i lager flera år. Från loppis såklart.

Nu ska jag fortsätta greja.

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Dina små krabater ser så goa ut... Man ser hur Theo gillar då Max har nåt skoj på gång.
Fullmånen påverkar oxå mej... Någon natt innan så har jag svårt att sova...
Ha det bar o hoppas du får sova bättre i natt !
Kraam
Sanne

Hildas hem - Sofia sa...

Det ser ut som två riktiga charmtoll :)

Jag önskar dig en fin helg!
Kram Sofia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...