13 mars 2012

Kommer inte igång..

..alls idag.. Jag är trött, och så har jag ätit något konstigt eller inte vet jag vad det är, men min mage och jag är inte bästa vänner.

Theo vaknade och började gnälla just då jag somnat igår kväll. Det är nog tänder på gång. Tycker att dom kunde komma ut nu så vi fick glada Theo tillbaka.

Och så tycker jag att det skulle kunna bli torsdag så att pappan kom hem igen. Börjar vara i akut behov av en sovmorgon. Dessutom saknar jag att bara v a r a hela familjen. Om vi nu kommer ihåg hur det går till mera efter den här elefantrenoveringen..

På tal om elefanter. Känner mig ungefär som den där elefanten som ligger där i soffan. Eller skulle gärna också vilja ligga sådär..

IMG_9203

Dessutom blåser det så  förskräckligt idag. Man har ju ingen lust att gå ut, även om vi borde gå till bibban. Tittar ut på dom där träden som ligger huller om buller i skogen bakom huset och håller tummarna för att resten håller sig på plats.

Har inte lust med några nya elavbrott..

Nu blev det här väldigt negativt.. Måste väl komma på något positivt.. Hmm.. mina byxor spänner inte.. jag har städat garderoben lite och idag får jag och Max sällskap en stund. Det är alltid trevligt.

Ha en bra dag!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Åhå! Samma för mig lite... Somnade igår väldigt tidigt men tog ändå en tupplur igen på förmiddagen och har varit trött och illamående hela dagen... Urk!

Håll ut nu tills torsdagen!

Kamomilla sa...

Det är bara att vila! kanske kroppen som säger ifrån att det varit lite för höga varv? Hoppas din dag imorgon blir bättre!

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...