18 mars 2012

Lampett

Hoppas ni har en skön söndag! Det har jag haft iallafall hittills! Fick sovmorgon, ja iallafall lite. Theo vaknade tidigt och steg upp med honom då, men sen tog Peter över så jag fick sova en par timmar.  (tack Formula)  Känner mig nästan utvilad!

Idag är det inte fullt så grått som igår, solen skiner nästan. Theo sover för tillfället, Max och Peter bygger med lego i legorummet och jag pysslar på.

Ett av mina projekt som jag lovade visa är färdiga. Det är en lampett (finns två men skärmen är klar bara på den ena då den andra inte har någon plats ännu..)  Dom är Peters mammas gamla och var en gång guldfärgade med gula skärmar.. Inte helt min smak.. Fick lov att spraymåla dom vita (det gjorde jag för länge sen) och fram tills nu har dom haft en lampkjol, men var inte riktigt nöjd med dom.. Sen såg jag dom här lamporna från Ellos med svart skärm, blev inspirerad, och så gick jag ut med en burk svart sprayfärg.  En bit spets limmades på (om jag inte minns helt fel så har mor min köpt den i Paris) och nu är jag nöjd!

IMG_9335

IMG_9331

Också tallrikshyllan skruvades upp igår. Här står nu sådant som inte har hittat sin plats ännu, men hyllan är på väggen iallafall. Skönt att det blir färdigare och färdigare hela tiden!

IMG_9320

Idag ska vi åka på en loppistur till Paimio/Pemar. Har aldrig varit där på loppis förr, men kom på att det ska vi göra idag. Bara Theo har vaknat och vi har ätit lunch. Nu ska jag fortsätta pyssla.

Ha en skön söndag!

Kram, Lotta

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...