16 mars 2012

Projekt

Fredag! Alltid lika skönt med fredag då Peter är hemma! Då blir det lite extra god mat och mys. Idag invigde vi matplatsen i vardagsrummet och på menyn stod baconinlindade kycklingfiléer fyllda med fetaost och soltorkad tomat, ugnsrödbetor med fetaost och vitlök, vitlökssås och tomatmarmelad. Hade kunnat äta hur mycket som helst! Lite kallt vitt vin till!

Ikväll är det Voice of Finland som gäller och vi hejar såklart på Mikko Sipola.

IMG_9306

Här är delar av en par projekt som jag hoppas få färdiga nu under helgen. Jag håller också på med en större beställning till Lastenvaate Oulaava med lite vår/sommarkläder! Mer om det senare.

Övrigt program under helgen är att vi ska försöka få ihop en “syssträff”, d.v.s. träff med gamla studiekompisarna tillsammans med allas numera växande familjer. Sen ska vi försöka få upp lite saker på väggarna jag ska sy och Peter och Max får husera med sina legon i mitt gamla syrum. En riktigt lugn, mysig och skön helg hoppas jag att det blir.

Ha en skön fredagkväll!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

anne sa...

Önskar er en finfin helg! :)
Ser framemot bilder på dina projekt.
Anne

Petra sa...

Men mums vad gott det låter! Det skall vi testa på någon gång! Låter som en skön helg, själv sitter jag nu på tåget mot Esbo :) Kram syster!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...