28 mars 2012

Live Love Laugh

Kanske ett motto i livet? Texten var en av mina första Citydealköp och har nu äntligen kommit upp ovanför tavellisten i vardagsrummet.

 IMG_9639IMG_9611

Nu har vi fått hem pappan. Packat klart för avresan imorgon. Lekt kurragömma en stund. Jag gömde mig i ett skåp.. Just och just att dörren gick fast. Och där satt jag sen och fick kissbrått medan Max letade efter mig . Kunde inte tro att det var sant att det fortfarande var så, för kissbrått fick jag alltid då jag som liten lekte kurragömma. Det var väl så spännande..

Det blev tre inlägg på en dag. Man får väl ta igen då man varit lite “lat” på bloggfronten under veckan.. Skulle jag sen ha lika mycket tid att sätta på att titta in på andra bloggar så hade det ju varit trevligt..

Ha en skön kväll! Jag funderar på att ta ett avslappnande bad. Ser fram emot att komma iväg en stund. Alltid lika avslappnande då man inte behöver hålla eget hus i ordning..

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Härliga inlägg! Visste du förresten att det finns speciella trappkorgar som formar sig efter ett trappsteg. Så kan man sätta dit allt som ska föras åt endera hållet. Vie mennessäs, tuo tullessas. :)

anne sa...

Fint det blev med texten där!
Ha en fin helg!
Kram,
Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...