20 mars 2012

Tavellist

Idag är vi en sån där “vanlig” familj. Peter åkte iväg på kurs på morgonen och kommer hem på eftermiddagen. Det känns helt konstigt att han är borta och kommer hem senare. Inte vet jag om det är det, eller solen och våren, eller att jag sovit rätt gott, men jag fick lite fart på mig och städade vardagsrummet efter  frukost. Theo var ännu vaken då, så det blev att ha honom under ena armen.. Väldigt smidigt att dammsuga så..

IMG_9393

Igår skruvade vi upp en tavellist på den nya väggen (mot syrummet). Jag tycker om tavellister. Dom är bra om man är en sån som inte riktigt kan bestämma sig för hur man vill ha det. Går så lätt att ändra om. Nu blev det svartvitt och lite personligt.

IMG_9400

Bokstäverna kommer från Ellos. Bokstäver är en ganska stor del av vår vardag just nu, då Max har lärt sig alla bokstäverna och går omkring och hittar dom överallt. Ännu har han inte förstått det där hur man läser riktigt men det kommer nog snart. Inte för att det nu alls är någon brådska med det..

IMG_9399

Och här har vi “Osnan”. Den målade Max i höstas. Han satt och målade och mitt i allt upptäckte han att han målat “osnan”. (Det är alltså Åsnan från Bamse. Då dom pratar om Åsnan så låter det som att dom skulle säga “osnan”.)

IMG_9398

Och här är också en inramad bild av Max från hösten. Den är som en målad tavla nästan. Väldigt skön stämning i bilden tycker jag.

IMG_9397

Och så plockade jag fram några vaser som jag hittade i skåpen. Tänker faktiskt att försöka att inte ha framme för mycket prydnadssaker nu, utan byta emellanåt istället.. Måste bara hitta ett ställe att förvara allt på först..

IMG_9406

Ett ljus passade bra i en av vaserna. På tal om ljus var jag helt snurrig i huvudet efter ljuspartyt igår. Har lite svårt med mycket dofter.. Men det blev ändå ett doftspray och några värmeljus.

Ha en bra tisdag!

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Kamomilla sa...

Jättesnyggt med tavellist! jag har två i kontoret och det är så kul när man kan myta ut och arragera hit och dit. har mina dalahästar på dem också, just och just att de ryms :)

Kamomilla sa...

ja, och bilden på sonen är ju superfin!!

Chubby Chieque sa...

Dem vaserna är att dö för Lotta. Just nu är jag galen i turquoise/blå nyanser.

Kul att se dig aktiv igen.

Kram till sötnösar.
/C

Helena, Craft and Creativity sa...

Älskar tavellister och hur man kan förändra väggen på ett så enkelt sätt, bara genom att byta ut sakerna på listen. Höstbilden var helt underbar! Så drömsk.

Louise sa...

Fina loppisfynd du hittade. Gillar speciellt mycket den gröna klänningen och jeanskjolen! ;)

Clarice sa...

Som svar på din kommentar inne hos mig. Ibland kan marknadsföring vara lite missvisande :)

Kram Clarice

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...