12 april 2012

Örhängen och nackspärr

Jag vaknar ca 6.30 av att Theo gråter i sängen och går dit och lyfter upp honom. Han blir glad! Max sover ännu i vår säng dit han tassar så gott som varje natt.. Theo leker en stund på golvet och njuter av att få leka ifred. Jag lägger mig i Max säng och leker med min telefon. Sen kommer Max efter en stund och kurar ner sig bredvid mig. Han berättar att han har drömt om en båt. Allt är väldigt mysigt och idylliskt tills det knäpper till i nacken på mig. Nackspärr. Just vad jag behövde.. Tur att Peter kommer hem idag.

IMG_9937IMG_9933

Dom här fina örhängena fick jag av min bästa vän och Max gudmor då vi var och hälsade på dom på påsken. Gjorda av dragkedjor och pärlor. Och dom är så fina! Dom ska jag ha vid ett festligt tillfälle! Fatet köpte jag för 0,50€ på Emmaus. Det är så somrigt och  vi har redan ett likadant fat och en skål som är likadana.

Ha en bra dag! Jag hoppas jag får någon fason på den här nackspärren så jag kan fortsätta sy..

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Sara Mårtensson sa...

Tack Lotta! :-) Lillebror har en extra liten tarmbit i magen som måste opereras bort. De vet inte hur svårt det är men vi hoppas att det ska gå bra :-) tack för omtanken!

Visst kan det mest mysiga tillfället snabbt ändras till något annat och helst då man har barn ;-) Krya på dig från nackspärren. Inte roligt att ha det.

Så söta örhängen :-) De var verkligen annorlunda och smart gjorda.

Kram på dig!

Finlandssvenskan sa...

http://fisveblogg.blogspot.com/

Kolla in den nya sidan för alla finlandssvenska inredningsintresserade

I en röd liten stuga /Annika sa...

Vilka supersöta örhängen och mysigt att hon gjort dem själv :)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka roliga örhängen!! Förstår att du blev glad över den fina presenten!

Nackspärr däremot... nej, vad jag tycker synd om dig!

Kram Annica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...