13 april 2012

Kaffe latte

Jag har blivit en riktig kaffemoster på sista tiden. Eller nåja.. finns nog dom som dricker väldigt mycket mera kaffe än jag, men jag har nu för en par veckor sedan börjat dricka eftermiddagskaffe igen (utöver de 2-3 kopparna på morgonen…) Det har blivit en riktigt skön stund på dagen, även om jag ibland sveper i mig koppen över diskbordet. Men det händer också att jag sätter mig ner med en tidning eller t.o.m ute på trappan. Det har inte hänt så många gånger, men nu då den där våren väl äntligen ska komma snart, så ska det nog bli en trevlig vana.

På vår Umeåresa gick vi ju också lite på loppis. Kunde då inte motstå dom här fina kopparna som kostade 10 kr styck. Lite slitna en par av dom, men det stör inte mig. Extra mycket tycker jag om att dom är olika färg och att det ryms mycket kaffe i dom!

IMG_9970IMG_9969IMG_9968IMG_9965

Vi har haft en växtvärknatt.. Dom nätterna är ganska jobbiga då Max  gråter för att han har ont och man själv är så trött så man inte vet hur man ska hjälpa honom.. Jag steg upp med honom lite före sex och så satt vi oss i stora stolen i vardagsrummet och somnade där en stund. Sen vaknade Theo och vi bytte pass. Peter var uppe med barnen till ca 8.30 och så bytte vi igen. Han sover fortfarande. (klockan är lite över 11) Var en jobbig arbetsvecka på alla sätt för honom den här gången. Så han får sova tills han vaknar. Theo sover också nu och Max pysslar på. (Fast just nu gnäller han över att han vill “spela Buuklubben” på datorn..) Och jag har fått färdigt (förutom några knappar) beställningen till Lastenvaate Oulaava! Nu ska vi se om jag kan skiljas från hela kollektionen (sammanlagt 30 plagg..) idag redan eller om jag väntar till måndagen..

Ha en bra fredagen den 13:e!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Anna-Paulina sa...

Hej. Det var ett tag sen jag kikade in här. Vackra bilder som vanligt. Gillar särskilt landet bilderna, och riktigt coola örhängen. Jobbigt när barnen har växtvärk. Jag brukar värma en vetevärmekudde i micron och lägga på småttingarnas ben, då brukar dom somna bättre. Trevlig helg.

Hemma hos Ingeborg sa...

Jättefina muggar. Underbar färg på dem.. Just passliga till latte... Hoppas du har ett fint veckoslut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...