01 juni 2012

Sommar?

Sommaren försvann och så också blogglusten. Varje dag tänker jag att jag ska skriva något, men sen vet jag nu inte vad jag ska skriva.. eller visa bild på.. Sen senast jag skrev har vi hunnit vara på bröllop och hade en par fina dagar i Ekenäs. Sen har vi också fått lite frön i jorden och kommit lite vidare med växthusplaneringen.

Lite blandade bilder från ett vackert bröllop. I helt fel tidsordning.. (och om det nu undgått någon så har jag alltså sytt min klänning och Max växt och byxor..)

IMG_1981IMG_1972IMG_1955IMG_1763IMG_1762IMG_1313IMG_1293IMG_1265IMG_1242IMG_1197IMG_1177IMG_1175IMG_1174

En hel del bilder har jag nog laddat från kameran till datorn. Men det är mest på sånt jag sytt eller tyg.. Det är till syendet den mesta av min lediga tid går nu. Idag har jag t.o.m. hunnit sy till mina egna barn, vilket jag tyvärr inte hinner allt för ofta. Hoppas få bild på det och visa något tag. Imorgon får vi mormor och morfar hit och på söndag har jag födelsedag. Hoppas på lite vackrare väder för alla avslutningsfirare imorgon.

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Lilla Kullan sa...

Härliga bilder och så väldigt fint du har sytt.:-) Stina

loppan sa...

oj va fin klänning! Ja ha aldri förstått hur såndärna hålls oppe?? Jättesnygg i vikke fall som helst, o på dig verka den ju hållas:-D

Äckelväder men d ska väl ändra igen.
kram

Louise sa...

Vilken vacker klänning du sytt, fin både till form och färg!! :)

Kamomilla sa...

Vilka fina kläder!! Tjejen på bilden nästöverst och till längst höger ser bekant ut... månne hon var på loppisen hos Adalmiinan helmi förra lördagen och sålde?

Kamomilla sa...

Ja just det.. det var ju samma dag. Klart att det inte var hon- men hon har en dubbelgångare :)

Monica sa...

Din klänning passar dej verkligen bra.

Ha det bra
Monica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...