10 augusti 2012

Det är visst fredag..

.. sånt glömmer man då man sitter hemma och snorar.. Har ändå hittills varit en helt bra dag idag, fast vi lite börjar klättra på väggarna.. Eller Max iallafall. Jag har fastnat i en fånig serie på Viaplay. (Pretty little liars-perfekt flunssaunderhållning) Typiskt, nu har jag börjat se på film och serier där då jag redan lämnat in min slutrapport..) Men Max skulle gärna ha velat cykla till posten och laga makaronilåda. Men mina krafter är ännu lite obefintliga så det blev att ta bilen istället och så blev det spenatplättar..

Under Peters första semester fick vi kanske inte ett växthus byggt, men vi fick mycket annat halvfärdigt gjort. Vi har t.ex. haft en elektriker här en par gånger. Han har bl.a flyttat eluttaget i köket. Det gick ju inte att ha ovanför vedspisen.. Väntar riktigt på att få elda i den.. Fast det inte varit någon varm sommar, så har behovet att elda ändå inte funnits.. Nu i veckan fick vi också äntligen en lampa i garderoben. Hittills har vi klarat oss med skarvsladd och prydnadslampa.. Riktigt trevligt att se vad man tar på sig..

IMG_2926

Och klockan har äntligen kommit upp på väggen! (Klockan har jag gjort av locket till den vedeldade vattenbehållaren vi hade tidigare i bastun, siffrorna kommer från Lundagård och så har jag dekorerat kanten med washitejp från Presento. Urverket och visarna kommer också därifrån.) Lyktan hittade vi på loppis för en tid sen. Den gamla kakformen brukar jag ha värmeljus i, men nu står den främst där för att täcka in stället där det gamla eluttaget varit. Det ska nog också fixas..

IMG_2927

Det här fina keramikhjärtat köpte jag av min arbetskompis Aya på konstrundan.

IMG_2928

Och så har vi en klassiker här också. Tyckte det var för färglöst här på spisen så flyttade den hit. Tro det eller ej, men jag börjar faktiskt tröttna lite på alltför vitt..

Ha en skön helg!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

Usch då, tråkigt att du får dras med flunssa... Fast hösten är väl snart här... + 6 grader i morse..;(. Din klocka på väggen är härlig. Var har du hittat den? Njut av helgen, ta det lungt och ta dagen som den kommer. Kram

Tinis vita hem sa...

Så fiffigt att laga en klocka av locket, den blev ju jättecharmig :)
Ha en fin helg!
kram Tini

Johanna Stålros sa...

inget vidare med flunsa;( men så fint med vedspis i köket;) Gillar klockan. Kram Johanna

Louise sa...

hoppas flunssan nu försvinner...så att du blir litet piggare :) fina grejer på spisen och klockan på väggen! gillar speciellt kaffepannan....jag börjar också tycka att vitt behöver lite färg vid sin sida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...