10 augusti 2012

Nästa stadie

Då barnen börjar bli friska och tar igen all energi dom sparat under en par dagar – och man själv ännu har huvudet fullt med snor.. Då är man rätt trött.. Men jag öppnar sovrumsfönstret varje morgon och njuter av den svala friska luften. Då jag är flunssig får jag lust att göra allt möjligt. Hittar på en massa projekt och idéer som jag såklart inte orkar genomföra..

IMG_2902

Kanske dags att tömma?

IMG_2907

Dags att sortera tvätt? (den där bruna trasan till höger annars. Det är en sån där som drar åt sig extra färg då man tvättar. Efter bara en par tvättar såg den ut så här.. den var alltså vit från början.. Inte undra på att vit tvätt ofta blir ganska grådaskig.. Nu kör jag nog inte utan den här..)

IMG_2911

En del av projektet som inte blev av nu i sommar.. (Växthuset) Men jag har höga förväntningar på att vi ska bygga växthus i höst..

IMG_2949

Och Max vill ha smoothie med många sugrör.

IMG_2882

Och Theo springer mest omkring och är glad och river ner saker.

Men den här flunssan verkar ändå vara ganska mild. Det stadiet då man börjar tycka att det är dags att diska lite, plocka upp lite näsdukar, flytta sängkläderna från soffan till sängen och dra upp gardinerna har redan kommit. Och går man på Finrexin orkar man en del..

Fast vi ska nog ändå ta det rätt lugnt idag..

Trevlig helg!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Annette Palanen sa...

Hello! Var kan man köpa trasorna som drar till sig färg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...