19 september 2012

Loppislycka

Ibland har man bara tur helt enkelt. Och lite flyt också. Idag gick jag och Max på loppis och fyndade. Ursäkta dom lite suddiga bilderna.. vet inte om kameran fått något fel eller vad det är.. Måste undersöka saken. Eller kanske det bara är jag som är darrig och höstmörkret som börjar smyga sig på..

En hel påse full med kläder fick jag 25 €. Inte illa tycker jag. Nu ska ni få se!

IMG_3492

En fin blå gammal (troligtvis handsydd) skjorta. Ska sy in den lite i ryggen så sitter den perfekt. Sen kan jag känna mig som Underbara Clara. Kostade 6 € och var det dyraste uppköpet. Men så var den också undanstoppad på den exotiska retrohyllan..

IMG_3493

Två fina tröjor till Max. Den svartvita är handstickad. Den kostade 3€. Den andra 2€. Nu klarar vi den kalla vintern som dom skrämmer  upp oss med..

IMG_3494

Två trikåblusar som Theo säkert vuxit in i nästa sommar eller höst. Vi har ju en del i lager, men kunde inte lämna kvar en Marimekko blus i helt bra skick och en Lingon&Blåbär blus i ännu bättre skick. 1 € styck kostade dom.

IMG_3496

En folkloreklänning som jag hoppas att jag kommer att använda! För den är så fin! Gammal den med och i bomull och blir säkert så fin med strumpbyxor och kängor! (som jag inte har..) 2€ !!! betalade jag för den!

IMG_3501

Det tovade halsbandet kunde jag inte heller lämna.. 2,50. Inte riktigt min färg, men ska se till att jag använder det också!

IMG_3505

Tipp tapp tipp tapp, snart är det ju jul igen! Och då kommer den här hemsydda tomtedräkten att sitta perfekt på Theo! 0,50 € för den!

IMG_3509

Den som inga byxor har.. Nu har jag två till. Ett par stretchjeans med smala ben som satt perfekt! Helt som nya! 2,50 €. Och ett par svarta trikåbyxor, 1€. Dom provade jag inte så jag hoppas dom går på..

IMG_3512

Två par strumpbyxor till Theo i väldigt bra kvalitet. 0,50 € styck.

IMG_3513

En handväska med många fickor, det behöver jag! Lite sliten i handtaget, men det stör inte så mycket. Priset var trots allt bara 1 €..

Sen hittade jag också ett linne med spets och ett par muminstövlar till Max. 0,50 € för linnet och 1 € för stövlarna.

Kan inte förstå att man inte kan tycka om loppis..

Imorgon ska Peter på jobb igen! Fort har veckan gått. Det var marknad på helgen och jag har mycket beställningar och sånt. Vi kommer att åka lite till Ekenäs nu också då det är höstmarknad. Lite av en tradition..

Ha det bra!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Vilket loppisflyt!!!

Kajsa sa...

Vilka fynd!!

S sa...

Jag handlar alltid på loppis! Har ju inte råd att köpa nytt...

vitapusselbitar sa...

Ååååå hjälp vad du har fyndat
super fina
Kram elle
"Första besöket"
ska se mig om kring hos dig nu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...