11 september 2012

Städa städa varje.. tisdag..

Idag fick jag något städryck och har städat lite i knutarna. Jag kan aldrig säga att jag har städat hela huset, för det orkar jag aldrig med.. Det är ofta då jag kommer till dom där högarna som borde gås igenom, som jag ger upp..

IMG_0364

Max vita mjukisdjur (som inte var så vita mera) fick en omgång i tvättmaskinen. Detta hände redan igår..

IMG_0380

Igår började jag också tvätta överdragen till våra Ektorpmöbler. Fotöljen och pallen är nu tvättade. Soffan kvar.. Sen ska det nog komma något skydd på så man inte behöver hålla på och tvätta hela tiden.. Fast det var en tid sen sist.. Och det märks.

IMG_0390

Max hjälpte till att damma mattan som vi har på glasverandan.

IMG_0414

Då barnen lagt sig, och allt plockats upp (t.ex. en picknick på vardagsrumsmattan) ser det ut så här. Jag bytte också ut vardagsrumsbordet mot den gamla kistan. Känns bättre. Den är ganska liten, men tycker inte det stör. Just nu. Soffan brukar vara längre fram för att man ska kunna sitta vid klaffbordet. Men jag äter inte där då Peter är på jobb, så det får vara lite mera utrymme istället, och klaffen nerfälld. Stackars pallen har fått Theo på sig.. Han bara river sönder allt just nu..

IMG_0416

Det fina lykthuset jag fått av Maria och Simon kan stå här och lysa på kvällarna. Då det är tyst och lugnt i huset. Nu ska jag gå och njuta av den tystnaden.

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Hildas hem - Sofia sa...

Det är så härligt när man har städat så där. Efteråt kan man bara slå sig ner och njuta av att det är nystädat .. och att man har varit duktig :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

Vi i Villa Ville kulla sa...

Härligt att ha det städat och man kan bara sätta sej ner och njuta och snart helg!!!HÄRLIGT!!!
Önskar dej en fin helg!!!
Kramar Lotta

StrandviksVillan sa...

Ja, det är ett evige plockande av grejer överallt... Fast lite bättre börjar det bli hos oss nu, när den yngste är sex år.
Fint väder idag, funderar mellan trädgårdsjobb eller fönstertvätt... eller båda om jag är riktigt på G ;)

Ha en fin helg med dina pojkar!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Visst känns det härligt när det är nyröjt och fräscht!

Kram Annica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...