30 november 2012

Den sista november

Det har snöat idag! Men ändå mycket mindre än vad det har snöat på många ställen. Vi har bara varit hemma hela dagen. Imorgon ska jag skotta lite. Och sopa fram bilen. Är glad att jag inte behövt åka någonstans idag. Imorgon blir det första december och jultiden inleds med gott samvete. Snön kunde inte ha kommit passligare!

Max fick sin legojulkalender efter maten idag. Han råkade i misstag öppna den från sidan (Jag försökte fota samtidigt så märkte inte..) så alla luckorna ramlade ut.. Men vi tejpade fast den och han var väldigt ivrig då han gick och lade sig inför morgondagen. Så har han ju Buu-klubbens kalender också. Mysigt med jultid nu då han börjar förstå och veta mera.

IMG_4538

Theo skulle ju gärna få förstå att det inte är okej att han nu två dagar i rad har sovit bara ca 45 minuter på dagen.. Jag hoppas det är någon “fas” som snart går över.. Vi har varit så bortskämda med att han sover 3-4 timmar på dagen. Det är då jag hinner sy och fixa grejer som är svårt att göra då han är vaken. Det mesta går nog att göra, men den mesta tiden går till att plocka ner honom från bord, sopa upp då han varit i blomkrukor han inte borde komma åt, säga nej nej (han har också börjat säga så..) och tjata på honom och Max att dom inte ska bråka. Och så har det gnällts, som det har gnällts.. och hängts i byxor..

IMG_4521

Hoppas morgondagen blir lite lugnare på alla sätt.

IMG_4467

Är glad att vi redan fått upp lite pynt och stjärnor här och var. Hade inte orkat just nu med det.. Om man vill ha något i prydnadsväg här hemma och också ha det kvar – helt, så är det bäst att sätta in det mellan fönstren..

Trevlig lillajul!

Kram, Lotta

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...