01 december 2012

Julkalender

IMG_4571

Idag är det dags! Första luckan ska öppnas! Max har tre julkalendrar i år. En legokalender, buuklubbens kalender och så en från Lekia som han fick av Maria som hade fått den gratis från affären. Man kan vinna något där varje dag och så finns där julklappstips. Får nu se hur det går i praktiken med deltagandet i tävlingen, då man ska fylla i adress och sånt. Chokladkalendrar är bannlysta i detta hus. Ser ingen orsak att börja dagen med en äcklig chokladbit.. Hade nog tänkt att Max skulle få en kalender med en present varje dag, också i år, men i legokalendern finns det ju en legogrej att bygga varje dag. Tror det får räcka för i år. Han fick buuklubbskalendern först och tyckte att han skulle spara Lekia kalendern till nästa år då han fick den :-) Tror vi tar sak kalender nästa år då Theo också är lite större och kan få en egen.

Hur många kalendrar har era barn?

IMG_4568

Sen ska vi/Max väl följa med buuklubbens kalender och se om vi ser den svenska. Mysteriet på Greveholm. Kommer ihåg den från då den kom för 16 år sen. Jag var ju kanske lite för stor för att titta på sånt då, men systrarna tittade ju, så man tittade ju lite vid sidan om. Nu behöver man ju inte tycka att det är pinsamt mera.. Så finns det ju Pikku Kakkonens kalender också.. Vet inte alls vad den handlar om, men brukar nog tycka att dom svenska är bättre..

Vi har varit vakna sen kl. 6.00.. Men efter att ha fått eld i brasan (det är kallt idag!) och kokat kaffe med kanel och kardemumma i, och nu tre timmar senare ätit omelett till frukost, så känner jag mig redo för dagen! Vi ska sopa fram bilen och rulla försiktigt till butiken. Ha en bra 1 december!

Kram, Lotta

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...