15 december 2012

Snöiga lördag

9 luckor kvar till dopparedan! Dagarna går fort. Vi fyller dom bl.a. med att äta. Tycker vi äter hela tiden. Och då är vi inga mellanmålsmänniskor. Sen ska det ju röjas upp också efter måltiderna. Om man orkar. Och så har vi den där snöskottningen som kommit som ett extra trevligt inslag i våra annars så ofyllda dagar. Förstår inte vart dagarna tar vägen. För vi har ju inte så mycket program egentligen. Så plockar jag. Legobitar (dom är överallt..), kläder, smörgåsar, leksaker, dynor och filtar. Försöker komma framåt med mina syjobb mellan varven. Går lite trögt. Hade ju tänkt sy lite julklappar också.

(Endast telefonbilder idag..)
Fördelen (eller nackdelen) med att ha en legointresserad pappa

Idag får jag en liten paus då jag ska gå ut och äta med mina vänner och mormor och morfar kommer och barnvaktar. Dom har bl.a med sig skidor till Max! Nu blir han glad.

Igår klippte jag ut 20 långärmade blusar som borde sys ihop innan jul..
 
Och Theo klättrar fortfarande. Fast nu har han börjat säga "kom nee" själv då han är på väg upp på stolen..

 Det är en del bråk men också mycket kärlek.

Försöker hinna med lite julförberedelser också mellan varven. Pepparkakshuset beslöt jag att får bli uppätet som det är nu. Fuktspärrsfärgade väggar.. Julkorten fick jag iväg i sista minut som vanligt. Som det känns nu så skippar jag kanske det nästa år.. Annars är det väl inte så mycket som måste göras egentligen. Vi ska fira hos oss i år med alla nära och kära och det är huvudsaken att vi får vara tillsammans! Det blir nog jul ändå fast inte alla hörn är skurade.

 Vi bakade iallafall delarna i år och "dekorerade" dom..

Ha en skön lördag!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hoppas ni haft en mysig jul!

Kram Annica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...