05 december 2012

Kvällsvärme

Igår var en tung dag. Men en rolig dag. Och en kall dag. Theo vaknade kl.5.30, Max strax efter. Och inte fanns det ju någon chans att jag skulle kunna sova då mera.. Sen efter frukost bar det av till Åbo. Familjekafé där vi träffade Lotta (och en massa andra mammor, pappor och barn såklart) Sen blev det lunch med gudmor. Vi stökade på som vanligt. Denna gång med en extra stol t.o.m. på lasten. Lite loppis, lite vandring på leksaksavdelningar, Lite tappade vantar, lite skymt av nån vi trodde var julgubben, lite skyltfönster, lite bekanta på stan, lite utbrott. Ganska som vanligt med andra ord. Förutom att det var kallt..och “julgubben” såklart. (Som egentligen var en söt tant iklädd röd kappa och vit halsduk..) På kvällen var jag helt slut. Somnade vid läggningen och vaknade hungrig en timme senare. Åt en så stadig lunch så hade inte ätit middag tidigare.. Törstig var jag också.

Idag har vi tagit lugnare. Kallt har det varit idag ännu, men nu ska det väl bli lite varmare. Hoppas jag.. Är inne på min tredje brasa idag. Skönt att få hem Peter imorgon och inte ensam sköta barn och hus. Imorgon blir det självständighetsfirande. Vi ska se på bal och äta tapas har vi tänkt.IMG_4800

Efter en stund framför brasan och lite glögg, så värmer det ända ut i tårna.

IMG_4794

Och så inser jag att jag blivit ganska långhårig. Det har Max med, och planerar att vi ska gå och klippa oss nästa vecka.

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härligt med en varm brasa när det snöar och viner utanför!

Kram Annica

monica sundvik sa...

Vedeldning är det bästa för att inte om tala köksspisen som är bra när strömmen är borta.
Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...