03 december 2012

Som två ljus

Jo, jag vet att barn under tre år inte ska titta på tv egentligen.. Och inte gör Theo det heller så mycket. Inte har han ju ro till det. Storebror tittar däremot säkert alldeles för mycket.. Men tydligen är Pikku Kakkonen så här fängslande. I några minuter.

IMG_4683

Hur mycket ser era barn på Tv?

Theo har lärt sig när det är dags för Pikku Kakkonen. Då någon säger att “nu kommer Pikku Kakkonen”, så rusar han till vardagrsummet och sjunger: “ Kookakka, kookakka”.

Nu är det ju ett heltidsjobb att hålla reda på alla julkalendrar som kommer på Tv. Tur att dom inte är långa dom där avsnitten iallafall. Max har tittat på Mysteriet på Greveholm på datorn. Lite skrämd är han nog och påpekar flera gånger att “det nog är snälla spöken”. Jag är nog i närheten alltid, för tycker också det är lite kul att se på Tv-julkalendrar igen.

Den här måndagsmorgonen började riktigt bra! Först vaknade barnen vid 4-tiden.. Suck tänkte jag. Men vi somnade alla om och steg upp först lite efter åtta. Termometern ute visade på minus tjugo grader och i köket var det barasjutton grader.. Men brasan tändes snällt och rekordsnabbt, frukosten gick utan större missöden och känner mig riktigt glad och energisk idag!

Ha en bra start på veckan!

Kram, Lotta

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...