18 februari 2013

Ljus i mörkret

Ett till av loppisfynden från förra fredagen. En ljusstake av trä. (Blev ju lite inspirerad av Camilla :-)) Den kan ju såklart inte vara i användning då barnen är vakna, men är riktigt mysig på kvällen. För en par år sen hade jag genast målat den vit. För ett halvt år sen svart. Nu har jag lust att måla den turkos eller gul, men tror att jag ska låta bli och låta den vara som den är. En ordentlig bit folie tryckte jag in så att den inte blir brandfarlig.

IMG_6782  IMG_6783

Nu har vi fått hem pappan och ser fram emot att ha honom hemma ca 2,5 veckor! Jag var på mitt möte och fick deklarationen för inspiration M färdig och inlämnad!!! Otroligt skönt då jag lämnade det till sista minuten i fjol och stressade över den hela våren! Nu kan jag bara ta det lugnt på den fronten!

Och hoppsan så hittade jag mig på en loppis igen medan jag väntade på att Peter och barnen skulle hämta mig efter mötet.. :-O. Eftersom jag är så bra på att fynda så kom jag ju inte tomhänt ut.. Kom jag ut med en prydnadskudde i rosa spets till sovrummet, en gul jacka+kjol (jackan ska jag sy in, och inte använda tillsammans med kjolen för då ser jag ut som en kyckling) och två tygbitar. Det var en sån där riktig rotarloppis, med en massa grejer i lådor och högar. Kunde ha satt ner en massa tid där, men den tiden hade jag inte, och dom tog inte kort heller, så tian jag hade i fickan fick räcka. Och det gjorde den :-)

Ha en skön kväll!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Fröken Pyssel sa...

Superfin ljusstake! nyfiken på jackan och kjolen :-)

Kamomilla sa...

Nu går det att kommentera!

Ninette sa...

såna där ljusstakar är super, och speciellt som det är så enkelt att måla dom och måla om när man tröttnar. Heja turkost och gult, kul om fler än jag gillar såna färger tycker jag :)fast den är snygg som den är också såklart, du gjrode verkligen ett fynd!

Annette Palanen sa...

Fina fynd du gör. Borde själv också ta tid till loppis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...