09 februari 2013

Lördag morgon

Av någon orsak brukar barnen vakna tidigt på veckosluten. Inte för att det spelar så stor roll egentligen, då vi inte har väckning på vardagarna. Idag var vi färdiga att stiga upp klockan sju. Men det var inte så farligt, för Max kom tassande först då, så jag hade fått sova ensam hela natten! Skönt.

Efter att barnen ätit frukost, var det min tur. Brukar föredra att äta ensam i lugn och ro då dom placerat sig framför morgonbarnprogrammen. Ofta brukar Theo komma tillbaka en stund, men inte idag. Så jag har fått sitta ensam i lugn och ro med min frukost. Med endast radion som sällskap. Och eftersom det är lördag och tidigt, så spelas det bara musik där tillsvidare. På X3M alltså. Vilket är ganska skönt det med.

IMG_6409IMG_6410IMG_6412IMG_6414

Det som är fint nu är det vackra blåa morgonljuset. Skönt att sitta och vakna upp i lugn och ro inför en ny dag! Hoppas ni får en  bra en!

Och så vill jag också uppmärksamma att jag är väldigt glad för dom små kommentarerna av nya läsare som jag har fått! Lämna gärna en kommentar! Det tar inte så länge! Det var ju lite häftigt att jag plötsligt hade så många besökare en dag, och lite väntat att det ju skulle sjunka sen då inte länkarna hit låg högst uppe mera. Men bra så! Hoppas ni hittar tillbaka!

Idag får vi besök på förmiddagen av J och barnen, sen anländer mormor och på eftermiddagen (så blev det) åker soffan iväg. Är väldigt nöjd över att vi snart har en grå soffa!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Vilket mysigt rofyllt inlägg. Härligt att kunna ta vara på stunden

Fint o Fult sa...

Tack för din kommentar hos mig och vad kul för då hittade jag in till din fina blogg!
När jag gjort skedarna har jag använt stansar jag köpt på en auktion men det finns liknade (något mindre bokstäver) att köpa på Clas Ohlson!
Ha en fin helg, kram Monica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...