20 februari 2013

Soffan

Här kommer nu det utlovade soffinlägget :-) Tänk så några cm kan göra skillnad! Soffan är väl ca 20 cm smalare på bredden än den förra. Djupet är ungefär samma, men den här har smalare ryggstöd och lite större sittyta. Kuddarna passar perfekt, den är lätt att flytta på och det går som en dans att dammsuga under den då den saknar bäddmekanismen.

IMG_6982  IMG_6981IMG_6980  IMG_6971

Yes! I like it! Och skulle vi tröttna på den gråa färgen och vilja ha vitt istället (vilket förmodligen kommer att hända i något skede) så kostar ett överdrag i vitt inte mera än 50€. Men just nu är jag extremt nöjd med det gråa! Jag gillar våra gamla äkta mattor, men nu då det börjar bli ljusare ute, så börjar jag också längta till den vita bomullsmattan igen. Den behöver dock en tvätt, så vi  får se hur länge det tar innan vi tar fram den igen.

Här har varit ett fint sportlovsväder! Och även om vi inte egentligen är några sportlovsfirare, så var vi ändå ut en sväng i solskenet med sparkstöttingen och passade på att fylla på mjölkförrådet. Nu börjar det mörkna och vi ska äta siskonkorvsoppa till middag. Jag har sytt en del (titta in på Instagram :-)) och ser fram emot en lugn kväll!

Ha det bra!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Petra sa...

Ojojoj vad snygg den var! Och jag tycker den gråa färgen passar perfekt, ser fram emot att få komma och se den live snart igen :)

Kamomilla sa...

I Like det gråa!! Och I like era mattor- om du nånsin tröttnar på dem så kan du sälja åt mig ;)

Lilla Kullan sa...

Väldigt fint. Jag gillar färgerna du blandat med i rummet.:-) Kram

Kamomilla sa...

Hihi- din mormor hade såå bra smak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...