21 februari 2013

This is me!

Detta är mitt tredje (men hoppeligen inte sista) bidrag till Fabrikens torsdagstema! Temat idag är “This is me”. Funderade en stund på vad jag kunde tänkas skriva om och vilka bilder jag skulle visa. Jag är rätt ny på det här med att ta bilder på mig själv, och äger ingen självutlösare. (Har försökt hitta en till min Canon EOS 1100D men inte hittat? ) Så det gäller att vara snabb som attans och försöka se naturlig ut :-)

IMG_6910 IMG_6210  IMG_6198

Alla kläder förutom strumpbyxorna har jag köpt på loppis för rätt billiga pengar :-) Ja, inte den svarta polon heller. Men den hör till ett av dom äldsta plagg jag äger. Köpte den på indiska för säkert 10 år sedan..

Vem är jag då? Ni flesta som läser här vet väl det vid det här laget. Men här kommer det igen. Jag är: Lotta, mamma, fru, dotter, syster, handledare, företagare, vårdledig, synörd, loppisälskare, ekofunderare, pysslare, fixare, renoverare och säkert mycket annat också som jag inte kommer på nu..

Kanske jag får ställa frågan: Vem är du?

Ha en bra dag!

Kram, Lotta

7 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Och en jätte varm och omtänksam person...
Finfina bilder av dej Lotta ,speciellt den med gula kjolen...
Ha en bra dag ! Här lyser faktiskt solen idag ! Väntar att få bästa väninnan med dotter/ min guddotter och hennes lilla Felicia på besök...
Kraam
Sanne

Vardagspärlor sa...

Jag är fru, mamma, fammo, svärmor, sjukpensionär, ivrig bloggare, handarbetar gärna, fotograferar mer än gärna, älskar änglar, är en caffe latte drickare och älskar bakelser, faders blå är min favvo choko, blå är min favoritfärg, klär mig helst i tunikor o leggins o.s.v.

Vardagspärlor sa...

...kanske faders blå också är god, men fazers är nog godast.. ;-)

Petra sa...

Den gula kjolen sitter verkligen perfekt på dig!
Själv är jag sambo, flickvän, dotter, syster, moster, blivande modersmålslärare, musikintresserad, bokälskare, för tillfället väldigt snuvig... :) Och säkert mycket annat också!

Ninette sa...

hej på dej, fina bilder! skrev ett liknande inlägg idag på min blogg. Jag är nästan samma som du inser jag, kul att hitta folk med samma intressen som man själv såhär över nätet!

Anonym sa...

Jag är 3-barns mamma, fru, dotter, syster, moster, kontorsråtta, kattälskare, bokmal, gravid :)

Höperöt sa...

Hejhej!
Jag är sambo, mamma, syster, stickare, virkare, konditor och vecka-vecka sambo också för den delen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...